MJESEČNI HOROSKOP

Strijelcima i Vodenjacima listopad će početi romantično, a Ovnovi, Rakovi, Škorpioni, Jarci i Ribe više će se radovati njegovom kraju

01.10.2019 u 06:21

Bionic
Reading

Strijelcima će početkom listopada biti povoljne ljubavne okolnosti, a počet će romantično i za Vodenjake, ali će se nastaviti uz nekontrolirane strasti. Poslovična naglost Ovnova mogla bi ozbiljno narušiti odnos s partnerom ili prijateljem, a od 23. listopada postat će malo pitomiji. Problemi u vezi zateći će Rakove nespremnima, ali prema sredini mjeseca doći će do poboljšanja. Veza Škorpiona naći će se na kušnji, što ne mora biti loše, a u prva tri tjedna mogli bi pasti i kao žrtva prijevare. Jarci će povremeno biti prenagli ili agresivni, a završnih desetak dana listopada postat će ugodnije društvo. Kako mjesec odmiče, i Ribe će sve uspješnije rješavati moguće nesuglasice s voljenim, a od 8. listopada rastu im šanse i za novu ljubav

Ovnovi, pazite da u ljutnji ne kažete ili napravite nešto zbog čega bi vam kasnije bilo žao. Od 23. listopada postat ćete malo pitomiji, no druženje s vama još uvijek neće biti ugodno. Bilo da kupujete ili prodajete, bit ćete težak pregovarač. Netko će odustati od posla jer će mu kontakt s vama biti previše stresan. Mogli biste pogrešno odrediti prioritete i rasipati energiju na nebitne stvari.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +6
Sarah Jessica Parker horoskopski je Ovan, rođena je 25. ožujka 1965. Izvor: Profimedia / Autor: NN

Nepovoljno položeni Merkur i Venera čine Bikove napetima i razdražljivima. Izgledni su ljubomorni ispadi kojima biste mogli ugroziti odnos s voljenim. Suzdržite se od grubosti prema suradnicima i podređenima iako ste opravdano nezadovoljni. Izbjegavajte poslove vezane uz davanje pozajmica ili podizanje kredita. Na kojoj se god strani našli, mogli biste se naći na gubitku.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +5
Penelope Cruz je Bik u horoskopu, rođena je 28. travnja 1974. Izvor: EPA / Autor: Javier Etxezarreta

Blizanci će biti vrlo raspoloženi za izlaske, zabavu i druženje, što prijeti izazivanjem partnerove ljubomore. Mogli biste pretjerivati s očijukanjem koje se njemu neće činiti bezazleno. Bilo da ste radnik ili student, htjet ćete sve obaveze rješavati u zadnji tren. Zapadnete li u nevolju zbog nediscipliniranosti, netko će vam priskočiti u pomoć, ali će tražiti protuuslugu.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

Nespremni za iznenadne probleme u vezi, neki Rakovi će pustiti suzu, drugi će se silovito obrušiti na partnera, a treći će zatvarati oči. Od 23. listopada nastupit će preporod u ljubavnom i društvenom životu. Sve brojnije zadatke obavljat ćete uspješno samo ako im se potpuno posvetite ne dopuštajući ničemu drugome da vam odvuče pažnju. Tek ćete zadnjih desetak dana mjeseca smoći dovoljno koncentracije za rad.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +13
Debbie Harry horoskopski je Rak, rođena je 1. srpnja 1945. Izvor: EPA / Autor: JOE CASTRO

Željni provoda i akcije, Lavovi će provoditi puno vremena izvan kuće. U vašem ljubavnom gnijezdu uglavnom vlada sklad, no vama bi to moglo postati zamorno pa ćete posegnuti za provokacijama. Nekim nepreciznim ili brzopletim potezima pokvarit ćete dobru poziciju u poslu ili obrazovanju. Ne tražite previše i ne izlazite iz kolotečine. Krajem mjeseca morat ćete se više potruditi da izbjegnete neugodna iznenađenja.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +7
Geri Halliwell je horoskopski Lav, rođena je 6. kolovoza 1972. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / Sebastien Courdji

Djevice će često osjećati da im nešto nedostaje ili smeta, ali ne gubite vrijeme na analize, već pustite intuiciji da vam otvori oči. Udaljite se od ljudi koji vas zamaraju ili izrabljuju i oslobodite prostor za neke nove i poticajne. Puna posvećenost profesionalnim ciljevima mogla bi vas dovesti u sukob s bližnjima, ali nastojite im objasniti zašto vam je to važno i nastavite po svom bez obzira na to jesu li shvatili.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +2
Cameron Diaz u horoskopu je Djevica, rođena je 30. kolovoza 1972. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / BACKGRID

Vage će s jedne strane nastojati održati sklad u postojećem odnosu, a s druge željeti povremeno lupiti šakom o stol. Ovo zadnje moglo bi se pokazati dobrim potezom prema onom tko je postao nepouzdan ili rastrošan. Libido će vam biti zastrašujuće jak. Ne zalijećite se u novi projekt ili posao koji zahtijeva puno vašeg vremena, a možda i ulaganje. Prije prihvaćanja ponude upoznajte se sa svim potankostima.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

Sve što se u Škorpionima dugo nakupljalo napokon bi moglo izaći na površinu. Veza će vam se naći na kušnji, a od sredine mjeseca mogli biste premostiti razmak između nečijeg prijatelja i ljubavnika. Ako nemate obaveza prema drugima, krenite u akciju. Svjesni onoga što želite, lako ćete se nositi s izazovima. Marljivost i strpljenje utabat će vam put do uspjeha. Držite oči širom otvorenima.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

Povoljne ljubavne okolnosti za Strijelce s početka mjeseca u nastavku će skliznuti u prosjek. Nemojte ništa riskirati i vaš će intimni odnos ostati na zadovoljavajućem nivou. Osvrnete li se oko sebe, uočit ćete sjajne prilike za bolji posao ili za povišicu na sadašnjem. Budete li ozbiljni i angažirani, značajna profesionalna dostignuća naći će vam se nadohvat ruke.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +2
Katie Holmes u horoskopu je Strijelac, rođena je 18. prosinca 1978. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nepovoljno položen Mars u Vagi navodit će Jarce da povremeno budu prenagli ili agresivni, iako bez zle namjere. Završnih desetak dana listopada vaš će se temperament normalizirati. Podaci ili materijali koje ste povremeno prikupljali iz puke znatiželje sad bi vam mogli dobro doći. Dobri su izgledi da zahvaljujući njima obavite zahtjevan posao ili utemeljite zanimljiv projekt.

Što čeka Jarce u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

Profinjene emocije Vodenjaka od 8. listopada ustupit će mjesto nekontroliranim strastima. Plamen koji gori u vama može grijati, ali i opeći. Ni vi nećete biti imuni na tu opasnost pa spriječite osjećaje da vam pomute razum. Izlozi će vas mamiti na obilazak dućana, a vi nećete imati integriteta da im kažete 'ne'. Ako ne odolite napasti, gubit ćete puno vremena i snage na prikupljanje sredstava za plaćanje troškova.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +3
Amal Clooney horoskopski je Vodenjak, rođena je 3. veljače 1978. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / Skyler2018 / BACKGRID

Ribama od 8. listopada rastu šanse za novu ljubav. Možda je nećete odmah realizirati, ali ćete barem započeti 'opsadu' simpatije uz pomoć svih trikova iz priručnika. Opseg vaših obaveza značajno će porasti pa ćete se suočiti s nizom novih izazova. Prije no što napravite važan korak, dobro procijenite situaciju. Sjetite se da je uvijek dobro imati nešto u crnom fondu i nemojte potrošiti sve što zaradite.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +9
Eva Longoria u horoskopu je Riba, rođena je 15. ožujka 1975. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / Lucas BARIOULET