Potežete LI palce ULIJEVO ILI UDESNO?

Ne uživamo svi jednaku naklonost zvijezda na popularnoj aplikaciji za upoznavanje: Provjerite kako stoji vaš znak

29.09.2019 u 08:16

Bionic
Reading

Bez obzira na to jeste li zaneseni vjernik u horoskope ili dvojite da bi planeti mogli imati ikakva utjecaja na vaš život, čini se da on igra značajnu ulogu u upoznavanju preko interneta

Popularna aplikacija za spajanje parova Tinder utvrdila je da neki znakovi dobivaju znatno više swipeova udesno, što je potez prstom koji korisnici prave preko fotografija drugih korisnika da ih označe zanimljivim. Suprotno tome, povlačenjem prsta ulijevo preko fotografije isključujete korisnika iz konkurencije, bar što se vas tiče.

Tinder je analizirao podatke o datumima rođenja koje su pri registraciji dali australski korisnici i otkrio niz zabavnih činjenica. Primjerice, ako ste gorda i temperamentna Lavica, na ljestvici popularnosti gledat ćete u leđa samo zavodljivim i izazovnim Škorpionkama.

Tko će znati zašto Ribe zauzimaju zadnje mjesto - možda zato što previše lamentiraju i nejasno se izražavaju.

Jarcima najviše lijevih poteza

Što se tiče muškaraca, dva zemljana znaka dobivaju najviše swipeova udesno - konkretni i pouzdani Bik te jasna i uredna Djevica. Neobjašnjivo, treći zemaljski znak, opori i cinični, ali i duhoviti Jarac, zauzeo je dno ljestvice popularnosti, što pokazuje da su putanje planeta ponekad nedokučive.

  • +5
Nicolas Cage horoskopski je Jarac, rođen je 7. siječnja 1964. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U nastavku donosimo rang liste za oba spola, uz naznaku da poredak ne odražava broj realiziranih sparivanja korisnika, nego samo koliko je puta koji znak prošao kroz prvi filtar - to jest, izbjegao lijevi swipe.

Najzadovoljniji redoslijedom mogu biti Bikovi, koji su osvojili prvo mjesto u muškoj i treće u ženskoj konkurenciji. Dobro su prošli Škorpioni s prvim i šestim te Djevice s drugim i petim mjestom. Prosječno su najmanje popularni Strijelci, koji su ostali predzadnji na obje ljestvice.

Žene:

  1. Škorpion
  2. Lav
  3. Bik
  4. Rak
  5. Djevica
  6. Jarac
  7. Blizanci
  8. Vodenjak
  9. Vaga
  10. Ovan
  11. Strijelac
  12. Ribe
  • +10
Kendall Jenner horoskopski je Škorpion, rođena je 3. studenoga 1995. Izvor: Profimedia / Autor: SBMF MIAMIPIXX / BACKGRID

Muškarci:

  1. Bik
  2. Djevica
  3. Ribe
  4. Vodenjak
  5. Vaga
  6. Škorpion
  7. Ovan
  8. Lav
  9. Blizanci
  10. Rak
  11. Strijelac
  12. Jarac
George Clooney horoskopski je Bik, rođen je 6. svibnja 1961. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / ANGULAR(LuisMiguel Gonzalez)