LOŠI PLANETARNI MEĐUODNOSI

Razdoblje Vage donosi nemir i mrzovolju, a najviše će to osjetiti Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarčevi

28.09.2019 u 08:15

Bionic
Reading

Ove godine Sunce je započelo svoj hod kroz znak Vage 23. rujna u 9 sati i 51 minutu. Vladavina tog druželjubivog i šarmantnog znaka uvijek započinje jesenskom ravnodnevicom pa je Vaga prvi jesenski znak. Pripadnici ovog znaka gaje naglašenu težnju za skladnim odnosima, urednom okolinom, lijepim predmetima i raznolikim životnim ugodama

Ne vole svađe i tešku atmosferu pa se redovno trude uspostaviti ravnotežu, suzbiti konflikte u okolini i taktično dovesti suprotstavljene ljude do kompromisa. Opisani tolerantni mentalitet prevladava u zodijaku kad god je Sunce u Vagi, osim ako planetarni međuodnosi ne upućuju na nešto drugo. A upravo je to slučaj ove godine zbog oštrog sukoba brojnih planeta u Vagi sa Saturnom i Plutonom u Jarcu.

Slika neba tijekom aktualne vladavine Vage najavljuje nemir i mrzovolju. Krajem rujna i u prvom tjednu listopada naglašen je hladan i tmuran odnos Venere i Saturna, koji će osjetiti svi, a osobito kardinalni znakovi - Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarčevi. Prožimat će ih pesimizam i gorčina ili osjećaj da im zbog manjka energije izmiču važne osobne i poslovne prilike.

Do 15. listopada planetarni odnosi stvarat će napeto i neskladno ozračje, što će osim kardinalnih znakova najviše osjećati Bikovi i Škorpioni. Nakon punog Mjeseca 13. listopada okolnosti će postati mirnije, a odnosi opušteniji. Bit će vam lakše ispraviti pogreške ili smiriti nesuglasice koje su nastale u prvoj polovini listopada.

Najpovoljniji dani za nove početke i važne odluke na polju posla i obrazovanja bit će 28. i 29. rujna, dok će vrijeme od 17. do 23. listopada biti pogodno za ostvarenje tih odluka. Istih dana nove ljubavne prilike predstoje Blizancima, Vodenjacima, Strijelcima, Lavovima i ponekom Ovnu.

U romantičnim odnosima, bilo tek započetim, bilo dugo postojećim, najveća prepreka bit će loša komunikacija i nedostatak strpljenja. Zbog toga će u prvom jesenjem mjesecu biti propušteno mnogo intimnih zbližavanja i toplih zagrljaja.

  • +9
Supružnici Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas horoskopske su Vage. Rođeni su na isti dan, 25. rujna, ona 1969., a on 1944. godine Izvor: Profimedia / Autor: N.N.