NISU BAŠ VEDRI TIPOVI

Koja su tri najozbiljnija horoskopska znaka

08.09.2019 u 16:55

Bionic
Reading

Bilo da je to zato što su zabrinuti za dohodak, imovinu i ekonomiju ili su koncentrirani na posao, Jarac, Djevica i Bik najozbiljniji su zodijački znakovi

Ova tri zemljana znaka uporna su, pouzdana i trezvena. Stav im je da je nužno dobro i pravovremeno obaviti poslove jer će inače ostati bez prihoda i(li) biti ovršeni. Dok rade ili mozgaju o novcu, nemaju vremena za trivijalnosti. Na čelu im stoji natpis 'ne trošite moje vrijeme'.

Često su zabrinuti da će izgubiti ono što im je najvažnije - materijalnu sigurnost. Na umu su im razni scenariji koji bi mogli dovesti do globalne, državne ili njihove privatne ekonomske krize, a onda i sve moguće posljedice koje bi ih zahvatile. Kome je ta tematika na pameti, ne može biti vedar, zar ne?

Bik

Bik je tvrdoglav i rijetko se predomišlja. Njegova ozbiljnost proizlazi iz želje da sačuva svoj 'zamak', odnosno dom. Sa svojim bližnjima, razumije se. Za njegov su pojam nekretnine glavni jamac stabilnosti. Uzrujan je kad god uoči da ga nešto ugrožava, a u neizvjesnom svijetu to je skoro stalno.

  • +3
Penelope Cruz (Bik) rođena je 28. travnja 1974. Izvor: Profimedia/Backgrid UK / Autor: Backgrid

Djevica

Osim sigurnosti, kao i drugi zemljani znakovi, Djevica teži čistoći, urednosti, preciznosti i točnosti. Budući da je okolina puna faktora koji remete sve do čega joj je stalo, zar je čudno to da je ozbiljna? Zovu je perfekcionisticom, ali ona se ne vidi takvom. Ono što je za druge 'savršeno' za nju je samo dovoljno dobro.

  • +9
Zendaya (Djevica) rođena je 1. rujna 1996. Izvor: Profimedia / Autor: N. N.

Jarac

Najopsjednutiji je sigurnošću. Želi se silno obogatiti, ali ne radi luksuza, nego da bi bio osiguran na jako dug rok. Ako izračuna da mu ušteđevina pokriva samo idućih deset godina, ulazi u paniku i udvostručuje napore za stjecanjem imovine. Snažan pesimizam tjera ga na požrtvovan rad, štednju i - surovost prema sebi i drugima.

  • +3
Sienna Miller (Jarac) rođena je 28. prosinca 1981. Izvor: Profimedia / Autor: Backgrid/Backgrid USA

Ostali ozbiljni znakovi: Škorpion. Često su mu na umu mržnja, osveta i perverzije.

Rak i Ribe: vrlo su ranjivi, a kad su povrijeđeni, duboko pate.