TJEDNI HOROSKOP

Strijelci i Ovnovi ulaze u zanimljivo razdoblje, Djevice čeka poslovni uspjeh kakav nisu zamišljale, a Bikovi se moraju čuvati brzopletosti

22.04.2019 u 08:17

Bionic
Reading

Ulazak Venere u njihov znak označava početak uzbudljivog ljubavnog razdoblja za Ovnove, koji se već nalaze u povoljnom poslovnom razdoblju. Pred Strijelcima su zanimljivi događaji i fatalni susreti, a zapažene rezultate zabilježit će samo oni koji se bave poslom što ga vole. Poslovni uspjeh neće zaobići ni Djevice, no dogodit će se onako kako ga nisu zamišljale. Ljubomora i nesigurnost Bikovima će unijeti napetost u vezu, a brzopletosti se moraju čuvati i na poslovnom planu

Pred samcima Ovnovima je susret od posebnog značenja, a parovi koji su dugo zajedno uspješno će probuditi iskru. U povoljnom ste poslovnom razdoblju koje će uključivati češća putovanja, rad na terenu i pojačanu komunikaciju. Ako ste u potrazi za zanimljivijim i bolje plaćenim poslom, želja će vam biti ispunjena. Porast energije ohrabrit će vas da više vježbate.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi neće moći dobro kontrolirati svoje reakcije, a pod utjecajem ljutnje i bijesa mogli biste učiniti nešto zbog čega ćete se pokajati. Iako ćete biti nezadovoljni trenutnom situacijom, ishitreno podnošenje otkaza ili raskidanje suradnje nipošto vam se ne preporučuje. Budite oprezni prilikom vježbanja i ne sudjelujte u prometu ako ste umorni ili pod utjecajem alkohola.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci će u ljubavi biti zaigrani i skloni eksperimentiranju. To će se pokazati sjajnim za duge veze koje su zapale u monotoniju jer ćete stalno smišljati nove načine da razbijete dosadu. Bit ćete uspješni u svom poslu i uživati dobru reputaciju. Nećete se željeti pretjerano isticati, već ćete dozvoliti da vaši rezultati govore o vama. Izgledna je nova poslovna ponuda koju ne biste smjeli odbiti.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovi će patiti za nekim tko im je trenutno nedostižan. Maštat ćete o zajedničkoj budućnosti, no on vam ne može pružiti ono što vam treba pa vam se savjetuje da usmjerite pažnju na nekoga drugoga. Budite strpljivi i prilagodljivi. Možda nećete ostavljati najbolji dojam na okolinu, no to ne znači da nemate neke druge adute na koje biste se trebali usmjeriti. To se ponajviše odnosi na spremnost na naporan rad i upornost.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odnosi Lavova s bližnjima bit će skladni, no pokoja svađa neće se moći izbjeći. Srećom, brzo ćete razriješiti nesporazume. Samci će prilikom izleta ili putovanja sresti nekoga u čijoj će im blizini srce jače kucati. Bit ćete smjeli, uporni i samouvjereni pa će poslovni uspjeh biti nešto što će vam dolaziti samo od sebe. Neće biti tog izazova ili prepreke koju nećete moći uspješno savladati.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice će prema partneru biti zahtjevne i kritične. Smetat će vam svaka sitnica pa će svađe biti sastavan dio vaše veze, no srećom, bit ćete spremni ponuditi ispriku kad shvatite da ste pretjerali. Vaša karijera neće se odvijati u željenom smjeru, ali to ne znači da biste trebali odbiti zanimljivu priliku ili ponudu. Otvorite se novim iskustvima!

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vagama će partner često ići na živce, no nećete moći dugo biti razdvojeni. Ovog ćete se tjedna stoga stalno prepirati i svađati, no vrlo brzo i pomiriti. Samce će privući netko tko je njihova potpuna suprotnost. Imat ćete velika poslovna očekivanja, no neće sve ići po planu. Nećete uživati podršku nadređenih, a netko na koga ste računali mogao bi vam nenadano uskratiti podršku.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpioni će se upustiti u flert s poslovnim suradnikom. Svidjet će vam se njegov smisao za humor, no zbog straha od osude radne okoline nastojat ćete svoje osjećaje držati pod kontrolom. Ozbiljno ćete pristupiti poslu. Nećete dozvoliti da vam se nakupe zaostaci, a dio zadataka ćete čak odraditi unaprijed i time steći šefovo poštovanje. Vrijeme je povoljno za razgovor za posao.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pred Strijelcima su zanimljivi događaji i fatalni susreti. Mogli biste doživjeti ljubav na prvi pogled, dok će parovi koji su dugo zajedno proslaviti zaruke ili početi raditi na prinovi. Ostvarivat ćete zapažene rezultate ako se bavite poslom koji volite. Svi ostali neće se uspijevati prisiliti na rad pa bi se mogli naći u zaostacima. Pazite se sukoba s kolegama i nadređenima!

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarci će imati osjećaj da se stalno žrtvuju za druge i nečega se odriču kako bi udovoljili bližnjima. To će vas frustrirati, no ne posežite za vikom i optužbama. Pokušajte im iskrenim razgovorom objasniti kako se osjećate. Šef će biti strog i zahtjevan pa će vam se činiti kao da vas je uzeo na pik. Istina je da od vas puno očekuje jer je svjestan vaših sposobnosti. Nemojte ga razočarati.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjake očekuje ugodan i zabavan tjedan prepun novih susreta i poticajnih razgovora. Nove ljude upoznavat ćete prilikom izlazaka, a jedan odnos koji će započeti kao prijateljstvo brzo će poprimiti dublje značenje. S lakoćom ćete ostvarivati poslovne planove. Kolege će vam biti naklonjene, a uz njihovu podršku uspjet ćete dovršiti kompliciran projekt.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zbog straha da ne budu povrijeđene, Ribe drugima neće pokazivati svoje osjećaje. Bit ćete suzdržani i zatvoreni pa će do vas moći doprijeti samo rijetki. Moguće su svađe s bližnjima oko imovine i financija. Premda ćete dobro zarađivati, povećani rashodi spriječit će vas u namjeri da uštedite koju kunu. Pametno upravljajte financijama kako biste izbjegli ulazak u dugove ili minus na računu.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia