ASTRO PROFILI

Ovi horoskopski znakovi vole glumiti da su jako čvrsti, a zapravo su vrlo osjetljivi

23.03.2019 u 07:58

Bionic
Reading

Neke ljude jednostavno je pročitati na prvu, no osobnost ponekad može biti vrlo slojevita pa ju je teško definirati i nakon dužeg vremena. Postoje ljudi koji odaju čvrst dojam prema van, ali su ustvari vrlo osjetljivi, a neki su zodijački znakovi ovoj dvojnoj osobnosti skloniji

Rak

Kao što je to stanovnik mora po kojemu se naziva u svom fizičkom obliku, zodijački Rak ima tu sklonost prema čvrstoj i mekanoj osobnosti. Vanjska površina Rakova je poput rakove čvrste ljuske što ljude često navodi da ih doživljavaju kao nekoga tko skriva svoje unutarnje osjećaje. Rakovi na prvu ostavljaju dojam da su odbojni, ali to čine jer im je potreban osjećaj sigurnosti prije nego urone u novi i nepoznat teritorij. Ispod te ljuske Rak je nevjerojatno osjetljiv i intuitivan, a jednom kad te zavole borit će se za tebe zauvijek.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevica

Naizgled odmjerene i hladnokrvne djevice kriju zlatno srce, a iako su u svemu na prvi pogled emocionalno suzdržane, Djevice su empatične i rado će uskočiti kad treba pomoći. Na stranu njihov već poslovični perfekcionizam, osobe rođene u znaku Djevice su dobročinitelji, pouzdani, odani i jako strpljivi. Premda svoje bližnje znaju naljutiti svojim sitničarenjem, treba shvatiti da se samo radi o njihovoj želji da svakoga učine boljim. Dakle, oprostite im njihov perfekcionizam, oni samo žele najbolje svima.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpion

Škorpioni su poznati kao jedan od najopakijih astroznakova s kojima nema šale. Ali zapravo se radi o najodanijim i najosjetljivijim osobama na koje uvijek možete računati. Ispod njihovog čvrstog garda zapravo se krije prava dobrica. Oni će napraviti sve za svoje prijatelje i obitelj dokazujući tako svoju besmrtnu ljubav onima kojima je stalo pomažući im poraditi na tome da postanu bolji. Ta predanost voljenim osobama je znak velike empatičnosti i dobrote.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarac

Iako su pripadnici ovog astroznaka na glasu kao hladni i suzdržani te kao osobe koje su nemilosrdne prema onima koji ih iznevjere, Jarčevi su jedan od najosjetljivijih znakova horoskopa. Oni će uvijek pripomoći onima koji su u nevolji te će napraviti sve za one koje vole. Nemojte da vas zavara njihov čvrsti oklop i držanje jer se iza svega krije vrlo topla osoba puno suosjećanja i ljubavi.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia