PLANETARNA KRETANJA

Jupiter kreće retrogradno: Optimizam i zanos navlače vas na pogrešan put

09.04.2019 u 10:03

Bionic
Reading

Travanjski planeti donose obilje osvajačke energije, zanosa i želje za nezavisnošću, no ipak nemojte zanemariti mjere predostrožnosti

U srijedu 10. travnja Jupiter se kreće retrogradno u Strijelcu, što će idućih nekoliko mjeseci kažnjavati poduzetnike gladne brzog napredovanja. Do 11. kolovoza preporučujemo vam višekratne provjere i potrage za pogreškama koje su vam se potkrale. To će vas privremeno usporiti, ali vam u konačnici odagnati mnoge glavobolje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Budući da je Sunce do 20. travnja u Ovnu, a da mu se u srijedu 17. travnja pridružuje i Merkur, i dalje ćete biti skloni brzom odlučivanju i općenito brzom djelovanju. Upozoravamo da bi vam takva taktika mogla donijeti gubitke zbog utjecaja retrogradnog Jupitera i Saturna u sporom Jarcu.

Najveća opasnost od autodestruktivnih postupaka prijeti vam u petak 19. travnja pod svjetlom punog Mjeseca u Vagi. Ta će vam Mjesečeva faza omesti san, poremetiti apetit i učiniti vas nemirnima i nerazumnima. Ovo osobito prijeti rođenima u desetak dana oko 19. travnja, srpnja, listopada i siječnja.

Smijete biti spontani u ljubavi

U subotu 20. travnja Sunce ulazi u mirnijeg Bika, no ulazak Venere u Ovna zadržat će optimizam na nerealnim visinama. Imajte na umu to da će u profesiji i financijama samo bikovske osobine poput strpljenja, stabilnosti i marljivosti biti cijenjene i nagrađene. Stoga budite odgovorni u poslu i školi, suzdržani u potrošnji i trezveni u odnosu prema autoritetima.

Intimni život područje je na kojemu se možete prepustiti spontanosti. Pod vatrenom Venerom ljubav na prvi pogled bit će izgledna. Brzopotezno udvaranje donosit će uspjeha onima koji teže kratkim i slobodnim vezama. No ako vam je na umu trajan i stabilan odnos, priklonite se odmjerenom i racionalnom pristupu simpatiji.