TJEDNI HOROSKOP

Strijelci će biti nespretni u koketiranju, Vodenjacima stižu nevolje u ljubavnom životu, a Jarcima romantična uzbuđenja

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 16.03.2020 06:23
 • Objavljeno 16.03.2020 u 06:23
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Franck Camhi / Panthermedia / Profimedia

Dani koji dolaze Jarcima samcima donose romantična uzbuđenja i susrete koji obećavaju, a zauzetima će se isplatiti unošenje dinamike u vezu. Strijelcima vrag neće davati mira pa će se baciti na koketiranje bili u vezi ili ne. Vodenjacima nezgodno položena Venera unosi smetnje u ljubavni život. Smijeh i šala u vezi izmjenjivat će se s fazama nerazumijevanja i napetosti. Djevice, iskoristite priliku za dokazivanje. Preuzimanje veće odgovornosti past će vam lakše nego što vam se trenutno čini

Ne samo da će Ovnovi biti željni društva, već će i ekipa biti željna njih. Poruke s pozivima na izlazak preplavit će vaš smartfon. Signal koji ćete dobiti od simpatije pokazat će vam da ste na pravom putu. Budite tolerantni i strpljivi u poslovnoj komunikaciji i time si olakšajte postizanje ciljeva. Sumnja u vlastite sposobnosti značajna je prepreka vašem napredovanju.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Pod povoljnim utjecajem Venere, Bikovi će uživati u ulozi domaćina i pozivati prijatelje u svoj dom. Pokažite im svoje gastronomsko umijeće. Uključite maštu i priuštite voljenom poneko ugodno iznenađenje. Vaše sposobnosti i predan rad bit će prikladno nagrađeni, dok će vaše pogreške i propusti uglavnom prolaziti ispod radara. Prihodi će zasad stagnirati.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +5
 • +2

Ana de Armas je horoskopski Bik, rođena je 30. travnja 1988.

Izvor: Profimedia / Autor: Sunset Box / Allpix Press / Profimedia

Pojava nove vanjske okolnosti navest će Blizance i partnera da zanemare razlike i pronađu zajednički interes. Ako su vam se nad vezom nadvili tamni oblaci, imate ih priliku rastjerati. Uspješno ćete zaključiti poslovne pregovore iako početak neće obećavati. Ako radite, od vas će se zahtijevati prilagodba novim uvjetima. Planirate li nabaviti novi uređaj, mogli biste se zaletjeti.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +8
 • +5

Heidi Klum rođena je u znaku Blizanaca 1. lipnja 1973.

Izvor: Profimedia / Autor: PG/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Rakovi će prema voljenom biti uobičajeno nježni. U skladu s vašem temperamentom, ispričat ćete se i za najmanju nesmotrenost. Na društvenom planu britkim humorom i veselom naravi privlačit ćete ljude kao med mušice. Kritika vašeg rada ili znanja brzo će vas izbaciti iz takta. Pažljivo procijenite ima li istine u tome što vam je rečeno, neovisno o neugodnom tonu. Ako ima, izvucite pouku iz toga.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Lavovi će nehotice privući nekog tko ih ne zanima i morat mu doslovno reći da nema izgleda. Ako ste u vezi, osjećaji koji su dugo ključali u vama izbit će na površinu poput gejzira. Smanjena samodisciplina ograničit će vaša poslovna i obrazovna dostignuća. Potrebno je da se trgnete i svim silama bacite na posao. Postignuti rezultati pokazat će vam da se takav pristup isplaćuje.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Djevice, zaključite li da vam partner ne pruža dovoljno, razmislite koliko vi dajete njemu. Kad podvučete crtu, bit će vam jasnije kako se postaviti. Imat ćete više razumijevanja za postupke svojih najbližih pokušate li se staviti u njihovu kožu. Iskoristite priliku za dokazivanje. Ako ste samostalni djelatnik, mogla bi vam sinuti ideja koja će u budućnosti uroditi bogatim plodovima.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +2

Bebe Rexha je rođena u znaku Djevice 30. kolovoza 1989.

Izvor: EPA / Autor: DJ JOHNSON

Vage će s partnerom nastojati obnoviti osjećaj bliskosti. Mogli biste otići na romantičan izlet na mjesto koje budi sjećanja. Ako ste se u zadnje vrijeme zakvačili s prijateljem ili rođakom, što prije mu pružite ruku pomirenja. Prema nekom tko stoji bolje od vas osjetit ćete zavist koja će vas sputati. Potrošit ćete dosta vremena na pokušaje da mu naudite. Zaštitite podatke i komunikaciju.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +1

Dakota Johnson je horoskopska Vaga, rođena je 4. listopada 1989.

Izvor: Profimedia / Autor: SPOT-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Škorpionima će biti važnije da su u pravu nego njegovanje pozitivnog odnosa. Budite voljni napraviti ustupke ako ne želite da vam se veza pretvori u borbu za prevlast i izgubi svaku draž. Odbacite trivijalne ciljeve i pronađite vremena za sitna zadovoljstva. Znanje i informacije koje posjedujete pokazat će se izuzetno vrijednima. Nastavite raditi na naobrazbi.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +6
 • +3

Hailey Bieber u horoskopu je Škorpion, rođena je 22. studenoga 1996.

Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez-Max Lopes-wagnerZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Strijelcima bi bilo bolje da se suzdrže od koketiranja jer u tome neće biti spretni niti će birati pogodne mete. Najgore će proći zauzeti Strijelci jer će vjerojatno biti uhvaćeni na djelu. Vaš poslovni položaj nije jak. Ne možete postavljati uvjete. Pametnom raspodjelom sredstava i odustajanjem od nekih troškova mogli biste si uštedjeti puno nevolja.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Zauzetim Jarcima isplatit će se unošenje dinamike u vezu. Iskušajte nešto novo na bilo kojem planu. Upotrijebite maštu i trenutke razonode ispunite što poticajnijim sadržajima. Neće vam škoditi više zabave nego što je tipično za Jarce. U vašoj poslovnoj sferi vlada red. Budite umjereno ambiciozni, ali prije svega precizno obavljajte uobičajene zadatke.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Smijeh i šala u vezama Vodenjaka izmjenjivat će se s fazama nerazumijevanja i napetosti. Slobodni Vodenjaci mogli bi se zaplesti u nečiju mrežu iz koje će se htjeti brzo iskobeljati. Budite susretljivi prema drugima, ali ne dopustite da vas iskorištavaju. Borite se za svoja prava sa smiješkom i izbjegavajući zamjeranje. Mogli biste dobiti ponudu za isplativ honorarni posao.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +3

Gemma Arterton u horoskopu je Vodenjak, rođena je 2. veljače 1986.

Izvor: Profimedia / Autor: Vivienne Vincent/Landmark Media. / Newscom / Profimedia

Intenzivna tjelesna strast i šarmantan stil ophođenja dovest će Ribe do napretka na osjećajnom planu. Erotske iskre će frcati na sve strane. Pojačana društvena aktivnost savršeno će vam goditi pa će vas se rijetko moći zateći same. Dorasli ste svim izazovima koji se postavljaju pred vas. Razmišljajte na duge staze. Potražite nove mogućnosti profesionalnog napretka i poradite na svojoj stručnoj spremi.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +1

Emily Blunt je rođena u znaku Riba 23. veljače 1983.

Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!