MJESEČNI HOROSKOP

Jarcima će ožujak obilježiti ljubav, tajnovitost Strijelaca potaknut će radoznalost, a Ovnovima i Bikovima samo će jedna stvar biti na pameti

 • Autor: V.I.
 • Zadnja izmjena 02.03.2020 13:02
 • Objavljeno 01.03.2020 u 08:13
tportal

Izvor: Alamy / Profimedia / Autor: Diana Vyshniakova / Alamy

Za Jarce je tipična posvećenost poslu ili hobiju, no naklonjena Venera u Biku obilježit će im ožujak ljubavlju. Strijelci će začuditi bližnje uskraćivanjem informacija i prikrivanjem emocija, a ta će tajnovitost potaknuti radoznalost i špijuniranje. Pohota Ovnova bit će jaka i na granici agresije, a od brojnih društvenih kontakata koji ih očekuju zadovoljit će se samo onima koji vode seksu. Bikovi će zahvaljujući Veneri u svom znaku biti izvanredno privlačni i upečatljivi, a ljubav, seks i drugi užici bit će im u prvom planu

Ovnovi će biti obuzeti strašću te manje zainteresirani za nježnosti i finese. Moguć je ulazak u teško održiv ili nedopušten odnos. Ako ste već u vezi, htjet ćete prije svega dominirati. Bit ćete oštri na jeziku, katkad čak vulgarni. Zbog napetosti i nestrpljivosti trošit ćete previše energije i vremena na rutinske poslove. Stići ćete obaviti sve zadatke samo ako dobro organizirate vrijeme.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

 • +6
 • +3

Rosie Huntington-Whiteley je horoskopski Ovan, rođena je 18. travnja 1987.

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bikovima će se stvari s novim simpatijama razvijati brzo i u većini slučajeva u željenom smjeru. Oni u dugim vezama osjećat će se udobno i zaštićeno. Posvetite se poslu, jer se na tom polju naziru odlične prilike. Uspijevat ćete uskladiti obaveze sa zadovoljstvima. Od 16. ožujka iskoristite veću spretnost s riječima i brojkama.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

Romantični život Blizanaca odvijat će se u okvirima posla i zatvorenih prostora. Doznat ćete nečije skrivene osjećaje prema vama, a njihov sadržaj će vas zbuniti i spriječiti vas da odmah reagirate. Nepovoljan Merkur govori da biste cijelog mjeseca mogli imati dug jezik ili prste. Ne posežite za tuđim stvarima i ne sudjelujte u tračevima ili raspravama. Od 20. ožujka bit ćete razumniji.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

Rakovi neće žudjeti ni za kakvom većom promjenom, što je posljedica zadovoljstva postojećim stanjem. Ako ste solo, čekat ćete inicijativu druge strane, a ako ona izostane, čekat ćete i dalje. Bit će vam dovoljna nada. Osjećat ćete se pozvanima da javno govorite o važnim pitanjima iz profesionalne okoline. Vaše ideje i komentari naići će na dobar odaziv, ali će povrijediti nekog važnog.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

 • +4
 • +1

Duffy je rođena u znaku Raka 23. lipnja 1984.

Izvor: Profimedia / Autor: DJ1DS / Backgrid UK / Profimedia

Lavovi će u prva tri tjedna biti skloni izazivanju nevolja u prisnim odnosima. Iako vam okolnosti objektivno idu na ruku, osjetljivi ste i mogli biste se zamjeriti voljenoj osobi prigovaranjem i izazivanjem. Osobne simpatije i antipatije snažno će utjecati na poslovna zbivanja. Htjet ćete nauditi nekom tko vam ide na živce ili ćete i sami biti meta nekog moćnijeg od sebe.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

 • +4
 • +1

Ben Affleck je horoskopski Lav, rođen je 15. kolovoza 1972.

Izvor: EPA / Autor: HAYOUNG JEON

Zabrinutost i osjetljivost Djevica pomalo ustupaju mjesto ljubavnom zanosu. Već i sama pomisao na partnera ili simpatiju bit će dovoljna da vas razvedri. Budete li društveno aktivni, bit ćete uočeni po dobrome. Od 5. ožujka bolje ćete se sporazumijevati s poslovnom okolinom. Lakše ćete se i preciznije dogovarati te brže obavljati radne i obrazovne zadatke.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

 • +2

Bebe Rexha je horoskopska Djevica, rođena je 30. kolovoza 1989.

Izvor: EPA / Autor: DJ JOHNSON

Vage će od partnera ili simpatije zahtijevati puno vremena i novca, a zauzvrat davati malo. Na prigovore ćete odgovarati prgavo i prebacivati krivnju na drugu stranu. Učinak na radnom i obrazovnom planu mogao bi vam opasti ili će vas zadaci jače iscrpljivati. Budite oprezni da se ne spotaknete o ego nadređenog. Pazite na dokumente, novac i potpise, osobito od 21. ožujka.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

Škorpione će na intimnom planu pratiti sumnje i tinjajuće nezadovoljstvo. To je vjerojatno upozorenje intuicije da se udvarate nekom neprikladnom ili da je vaša veza u silaznoj putanji. Osobni dojmovi igrat će veliku ulogu u profesionalnoj sferi. Želite li nekoga pridobiti ili uvjeriti, nemojte ga pritiskati. Čuvajte se poslovne ponude osobe koja vam se ujedno udvara.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

 • +12
 • +9

Hailey Bieber u horoskopu je Škorpion, rođena je 22. studenoga 1996.

Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Strijelci će tajiti novosti u svojoj vezi koliko god bezazlene bile i odbijati otkriti ime osobe koja im se sviđa, što će potaknuti radoznalost i špijuniranje. Predstoji značajan susret s osobom iz prošlosti. U mnogo navrata bit ćete meta provokacija kojima će vas netko htjeti izbaciti iz takta. Od 21. ožujka preuzmite poslovnu inicijativu i ulogu pokretača zbivanja.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

Korina Longin Starr u horoskopu je Strijelac, rođena je 12. prosinca 1982.

Izvor: Cropix / Autor: foto suljic

Jarci u potrazi za romansom, obilazite mjesta koja služe za zabavu, prehranu i rekreaciju. Većina mjeseca povoljna je za druženja, upoznavanja i putovanja, osim što će završnih jedanaest dana donijeti i veći obim obaveza. Možete odmah krenuti u ostvarivanje poslovnih i kupoprodajnih planova. Osmijeh i lijepa riječ otvorit će vam vrata. Od 21. pažljivije čuvajte profesionalne adute.

Što čeka Jarce u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

Manje trzavice u vezi remetit će Vodenjacima spokoj. Onaj s kim očijukate bit će zasad voljan samo za neobavezno i platonsko druženje. Prihvatite prijateljsku ulogu dok oboje ne zaključite kakav je tip odnosa moguć među vama. Zaposleni Vodenjaci bit će zatrpani papirima, pa će nezavršeni dio posla nositi kući ili raditi vikendima. Oni među vama koji traže posao imat će skromnog uspjeha do početka vladavine Ovna.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

Ribe u vezi učvrstit će odnos s voljenim, a slobodnima će se dobre prilike ukazivati na svakom koraku, uključujući društvene mreže. Češće nego obično nailazit ćete na ljude koji misle slično vama te dijele vaše interese i ukuse. Neki planovi koje ste držali u ladici sad će imati većih izgleda za ostvarenje. To bi mogla biti kupnja ili prodaja nečeg vrijednog, registracija posla ili traženje dozvola.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u ožujku, detaljno pročitajte ovdje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!