PONUDA I CIJENE

Što vam treba za savršenu roštiljadu

11.05.2012 u 09:47

Bionic
Reading

Ako već niste, sigurno imate u planu organizirati druženje i roštiljadu s prijateljima ili obitelji, pa evo što vam je sve potrebno i gdje nabaviti stvari za opušten dan uz dobro društvo i hranu

Uz hranu, ugljen i roštilj na kojem ćete pripremati sočne delicije, trebat će vam i sitnije stvari poput hvataljki za meso, posudica za hranu ili, primjerice, zdjela za osvježavajuću salatu.

Emmezeta tako nudi hvataljku za pečenje po 24,99 kuna ili vilicu za meso po cijeni od 34,99 kuna. Zgodne posudice za spremanje hrane u Mobelixu možete kupiti već za dvadesetak kuna.

Ako vam se sviđa crvena boja, Kika ima lijepu okruglu zdjelu za salatu po cijeni od 129 kuna, a na stolu će uz nju zgodno izgledati pokrivalo za hranu iz Lesnine za 32 kune.

Ukoliko planirate roštiljadu kod kuće, u vrtu, vjerojatno ćete pripremiti i neke zgodne slastice, a tada vam dobro može doći plastični etažer u tri dijela koji u Lesnini košta 179 kuna. Etažer je u zelenoj boji pa mu možete dodati i sličnu zdjelu od 139 kuna, idealnu i za osvježavajuću voćnu salatu. Dio društva sigurno će biti i za kavu uz kolače pa vam dobro mogu poslužiti termosice. U Mobelixu, primjerice, imaju termosice po 39 i 79 kuna, a Lesnina nudi šminkersku varijantu u crvenoj boji za 369 kuna.

Bez obzira hoćete li roštiljati kod kuće ili ćete se maknuti od gradske vreve i pobjeći u prirodu, trebat će vam stolice. Tako sklopiva stolica u Emmezeti košta 99 kuna, a možete odabrati i podne jastučiće u više boja za 49,99 kuna. Volite li više dekice za piknik, u Emmezeti su po 59,99, a u Mobelixu 79,99 kuna.

U toplim danima za dobru roštiljadu potrebno je i fino piće koje možete hladiti u prijenosnim hladnjacima i torbama. Jysk nudi hladnjak ili torbu u više boja za 99, a Emmezeta termotorbu u roza boji za 59,99 kuna.

Nemojte zaboraviti ni na suncobrane koji su uz kremu dobra zaštita od sunca. U Lesnini možete birati između više boja suncobrana marke Espirit po 99 kuna, dok u Mobelixu veliki suncobran košta 239 kuna.