ZAPALILA INSTAGRAM

Slavna oskarovka odbacila suvišne krpice i zavodljivo pozirala u pustinji

04.01.2019 u 11:52

Bionic
Reading

'Pazite na svoje tijelo, to je jedino mjesto na kojem morate živjeti', opisala je prelijepa oskarovka Halle Berry svoju zavodljivu fotografiju snimljenu u pustinji

Iako ju protekle godine nismo ugledali na velikim kinoplatnima, kako je nedavno otkriveno, slavna Halle Berry planira veliki povratak ulogom u novom nastavku filma 'John Wick' s glumcem Keanu Reevesom u glavnoj ulozi.

Treći nastavak akcijske filmske franšize, Halle Berry uz bok kolegi Keanu Reevesu prošlog studenog snimala je na egzotičnim lokacijama u Africi, a sudeći po najnovijoj fotografiji koju je podijelila s milijunima obožavatelja na Instagramu, predah od snimanja iskoristila je za uživanje u pustinjskom prostranstvu.

Na fotografiji kojom je fanove pokušala potaknuti na brigu o vlastitom tijelu, 52- godišnja oskarovka ponosno je pozirala u toplesu noseći tradicionalne ogrlice i crne dimije.

  • +12
Halle Berry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U filmu 'John Wick' koji se s nestrpljenjem očekuje, Halle Berry utjelovljuje lik Sofie, a kako je Keanu Reeves izjavio u intervjuu za magazin Entertainment Weekly, junak John Wick ima povijest sa Sofijom te ju pokušava pronaći kako bi mu pomogla.

Novi, treći nastavak filma 'John Wick' s prikazivanjem u svjetskim kinima očekuje se na proljeće, 17. svibnja.