KARLIE KLOSS

Slavna ljepotica u trendi haljini s neodoljivim modnim detaljem uživala u vožnji na biciklu

20.07.2020 u 09:40

Bionic
Reading

Manekenka Karlie Kloss vikend je provela u druženju sa suprugom Joshuom Kushnerom. Slavni par provezao se biciklom ulicama Santa Monice, a lijepa Victorijina anđelica je umjesto sportskog izdanja za pedaliranje odjenula prekrasnu bijelu haljinu midi kroja, na kojoj smo zamijetili i jedan trendi detalj

Slavna ljepotica i šogorica Ivanke Trump nije prošla neprimijećno tijekom vožnje bicikla sa suprugom, biznismenom Joshuom Kushnerom. Za bicikliranje većina obično poseže za sportskim tajicama ili kratkim hlačicama i tenisicama, no ne i 27-godišnja Karlie Kloss koja je na bicikl sjela poput prave dame.

U lepršavoj bijeloj midi haljini s rupičastim detaljem i bijelim balerinkama slavna Victorijina anđelica je nesmetano pedalirala ulicama Santa Monice, dok se njezin suprug odlučio za crne traperice, bijelu majicu i plavu košulju u kombinaciji s tenisicama.

  • +3
Karlie Kloss Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Karliena haljina na rukavima ima detalj volana koji slovi za jesenski trend. Naime, Zara je u svoju kolekciju za nadolazeću jesen uvrstila nekoliko bluza i topića s voluminoznim rukavima s detaljem volana zbog čega modni stručnjaci vjeruju kako je riječ o mikrotrendu koji bi u narednim mjesecima mogao zaživjeti na gradskim ulicama.

Inače, bijele haljine od rupičastog materijala omiljeni su odabir trendseterica u ljetnim danima pa nije ni čudo da jednu takvu u svom ormaru ima i slavna manekenka koja je uvijek odjevena vrlo elegantno, ženstveno i u skladu s trendovima.