KARLIE KLOSS I Joshua KUSHNER

Prava ljubav ne poznaje nikakve granice: Slavna manekenka otkriva da joj ne smetaju ni poveznice s američkim predsjednikom ni nova vjera

03.04.2020 u 21:05

Bionic
Reading

Proslavljena manekenka Karlie Kloss prije dvije godine udala se za biznismena Joshuu Kushnera. Iako su njihovu ljubav mnogi dovodili u pitanje, zbog političkih konotacija koje se vežu uz obitelj Kushner, Kloss tvrdi da nikada nije bila sretnija

Nekadašnja manekenka, koja se posljednjih godina bacila u programiranje u najnovijem video intervjuu otkrila je djelić svoje privatnosti i razgovarala o braku s uspješnim američkim biznismenom Joshuom Kushnerom. Karlie Kloss pokušala je javnosti objasniti da je sa suprugom u sjajnim odnosima te da na njihov brak ne utječu političke zavrzlame koje se vežu za prezime Kushner.

Naime, brat njezina supruga Joshue, Jared Kushner zet je samog američkog predsjednika Donalda Trumpa te njegov politički savjetnik. Iako je dvojac Kushner u iznimno bliskim odnosima, Kloss objašnjava da su Jared i Joshua na različitim političkim granama.

Karlie Kloss i Joshua Kushner Izvor: Profimedia / Autor: Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

‘Mislim da sam izabrala sjajnog supruga. Uvijek sam se vodila isključivo srcem, pa tako i tada. Izabrala sam osobu koju volim i koja voli mene te je to najbitnije. Naš brak i ljubav vrijedna je čak i političkih komplikacija i ružnog konteksta u koji nas stavljaju. Vrijedno je boriti se za pravu ljubav’, rekla je Kloss te dodala:

‘Moje srce često mi govori koji je ispravan put i odabir, samo ga trebam slušati. Ponekad to nisam činila u karijeri modela, ali zato sada idem samo isključivo tim putem, putem koji mi pokazuje srce’.

Zbog ljubavi prema Kushneru, Karlie Kloss je odlučila je prijeći na judaizam, o čemu je ranije rekla: 'Mijenjati dio sebe zbog nekog drugog možda se nekome čini kao slabost, no znate što? Zapravo, ako ste prošli kroz sve što sam ja prošla, to od vas zahtijeva da budete sve osim slabić. To me učinilo snažnijom osobom, onom koja je naučila voljeti sebe, i to zaista nije bilo lako.'

Naime, obitelj Kushner punih se šest godina protivilia vezi njihova mlađeg sina Joshue te nije prihvačala manekenku u svom domu. Odupiranje nije urodilo plodom, jer je mladi biznismen izabrao oženiti svoju dugogodišnju partnericu.

Prelazak na drugu vjeru kod Karlie je potrajao godinama, a nakon što je proučila apsolutno sve, ali i razgovarala s prijateljima i obitelji, postala 'neovisna i jaka žena'.