OVO MORATE NAUČITI

Šest seksi zapovijedi za svaku ženu

21.04.2014 u 08:55

Bionic
Reading

Želite li biti gospodarica svojeg seksualnog života? Ako je odgovor potvrdan, onda ćete morati usvojiti ovih šest seksi zapovijedi

Kada je riječ o seksualnosti, žene još uvijek ne žele preuzeti odgovornost u određenim sferama. Draže im je kriviti muškarca ili sudbinu, ali to je samo zato što ne znaju da preuzimanje odgovornosti znači i preuzimanje kontrole nad svojim seksualnim životom. Prema mišljenju seks-terapeuta, svaka žena mora se držati šest zapovijedi kako bi mudro upravljala svojim seksualnim životom.

1.Inicijativa

Preuzimanje inicijative u krevetu nije znak da ste laka žena i vrijeme je da prestanete razmišljati o tomu na taj način. Sasvim je prirodno i normalno da žena voli seks i nemojte se sramiti to i pokazati. Stoga se opustite u krevetu i uživajte.

2.Naučite reći 'ne'
Ako niste raspoložene za seks, nemojte se seksati. Ženi je dopušteno reći 'ne' i morate se zauzeti za sebe i u toj sferi. Ovaj savjet nekima zvuči smiješno, ali još je uvijek velik broj žena koje se boje reći 'ne'. Vrijeme je da se riješite tog straha, i to zbog vlastite dobrobiti.

3.Masturbacija je dobra za seksualnost žene
Masturbacija je dobra stvar jer uz pomoć nje možete naučiti mnogo toga o svojemu tijelu. U davna vremena spominjalo se da je masturbacija štetna, ali danas znamo bolje. Naime znanost je dokazala da masturbacija pridonosi boljoj kvaliteti seksualnog života žena.

4. Nikada ne govorite o bivšima
Trenutnom partneru nikada, ali nikada ne otkrivajte broj bivših seksualnih partnera. Iz toga gotovo nikada ne proizađe ništa dobro, stoga držite jezik za zubima! Ako iznesete preveliki broj partnera, imat ćete dosta tešku situaciju, a jednako će tako biti i ako otkrijete premali broj. U ovome slučaju šutnja je zaista zlato.



5.Ne možete natjerati muškarca da vas voli

Seksom nećete prisiliti muškarca da vas voli, ma koliko bile dobre u krevetu. Dakle o toj strategiji nemojte nikada razmišljati. Ima žena koje to pokušavaju, ali ako on želi samo seks
s vama, teško da će s vremenom poželjeti nešto više.

6.Uvijek imajte prezervativ sa sobom

Nije nikakva sramota da žena vodi računa o zaštiti, stoga nije loše da u malome džepu torbice imate uvijek spreman prezervativ. To ne znači da ste žena koja čeka svaku priliku za seks. Naprotiv, to pokazuje da ste žena koja se brine za svoje zdravlje, ali i zdravlje partnera.