DUH STAROG HOLLYWOODA

Sarah Jessica Parker u bajkovitoj haljini nikoga nije ostavila ravnodušnim

29.03.2022 u 09:46

Bionic
Reading

Nakon što je otkriveno kako HBO planira snimanje druge sezone reebot verzije ‘Seksa i grada’, njegova glavna junakinja zablistala je na daskama Broadwaya, a na svečanoj promociji drame ‘Plaza suite’ plijenila je pažnju u bajkovitom izdanju

Poput brojnih kolegica iz showbiz industrije, ni Sarah Jessica Parker nije odoljela zovu kazališnih daski Broadwaya. Sa suprugom Matthewom Broderickom, dvostrukim dobitnikom nagrade Tommy, glumi u drami ‘Plaza Suite’ autora Neila Simona.

  • +3
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: Kristin Callahan / Everett / Profimedia

Zahvaljujući spomenutoj drami ovaj poznati bračni par po prvi put dijeli pozornicu otkako su 1995. godine na kazališnim daskama oživjeli mjuzikl ‘How to Succeed in Business Without Really Trying’.

Na svečanoj promociji u sklopu praizvedbe predstave, 57- godišnja zvijezda ‘Seksa i grada’ izgledala je bajkovito u raskošnoj haljini s potpisom dizajnera Prabala Gurunga.

Ružičasta haljina korzetne podstave činila je podstavu slojevima bijelog tila ukrašenog svjetlucajućim aplikacijama. Po uzoru na raskošni kaftan, Gurungova kreacija evocirala je stari holivudski glamur, a kojeg je junakinja ‘Seksa i grada’ dodatno naglasila frizurom voluminozne punđe.