IZAZOVNI TREND

Samo za najodvažnije: 'Gole' haljine koje ne trpe nesavršenosti opčinile su slavne ljepotice

17.06.2022 u 18:08

Bionic
Reading

Nakon što smo dvije godine doslovce 'živjeli' u sportskim kombinacijama poput tajica, donjih dijelova trenirki, hudica ili sweatshirt majica, svijet mode je doživio veliki zaokret

Sudeći prema najnovijim trendovima, vladavinu udobnih kombinacija zamijenili su zavodljivi stilovi koji više otkrivaju no skrivaju i nisu za svakoga.

Fashionistice su se zaželjele dotjerati i izazivati zadivljene poglede u nikad smjelijim kreacijama kakve dugo nismo viđali.

Megan Fox, Rihanna, Jennifer Lopez, Kim Kardashian ali i naše trendseterice poput Tatjane Dragović, Sonje Kovač i Elle Dvornik-Pearce spremno su uskočile u oskudne pravice koje doista vrlo malo toga ostavljaju mašti.

  • +2
Tatjana Dragović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Glumica Megan Fox izazvala je tako pravu pomutnju nakon što je na dodjeli MTV VMAs nagrada na crvenom tepihu prošetala u potpuno prozirnoj haljini ispod koje su se jasno vidjele njezine gaćice, a sličnu kreaciju nosila je i naša influencerica Sonja Kovač no u nešto ipak čednijoj verziji.

Sonja Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Jennifer Lopez ukrala je pozornost na premijeri Netflixovog dokumentarca 'Halftime' u haljini s potpisom američkog dizajnera Toma Forda predstavljenoj u kolekciji za sezonu jesen/zima 2022. godine. Riječ je o haljini od crnog baršuna i tila kojom je posebno istaknula obline.

  • +8
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Gabriele Holtermann / UPI / Profimedia

O bijeloj haljini Elle Dvornik-Pearce s potpisom Krie Designa užarile su se društvene mreže budući da je izgledalo kao da ispod nje jedna od najpopularnijih influencerica ne nosi nikakvo rublje, pa je ona kasnije na Instagramu objasnila kako je to izvela.

Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Među poznatim Hrvaticama koje obožavaju takve izazovne kombinacije, osobito smjele cut out haljine je i Tatjana Dragović koja rado nosi takve kreacije, što pokazuje svakom svojom novom objavom na društvenim mrežama.

Posljednja objava nastala je nakon popularnog Journal tuluma, na kojem se Tatjana pojavila u vrlo hrabrom izdanju. Uskočila je u crnu kreaciju s prorezima po čitavoj duljini, a ispod otvora nazirale su se njezine grudi, isklesani trbušnjaci, dok je minica otkrila i sjajno istrenirane vitke i duge noge.