CAMILLE CHARRIERE

Niste sigurni kako nositi popularne natikače? Francuska ikona stila ima genijalnu ideju za šarmantni ljetni look

17.06.2022 u 12:22

Bionic
Reading

Camille Charriere, uz Jeanne Damas ili osebujnu Louise Follain, jedna je od najpopularnijih francuskih influencerica čije odjevne kombinacije zaljubljenice u modu stalno drže 'na oku'

S uređenom nonšalancijom, Camille s lakoćom i neopterećeno slaže ludo dobre stajlinge koje bismo ovoga trenutka rado isprobali.

Plavokosa fashionistica koja se može pohvaliti i vitkom figurom, bez puno razmišljanja odrekla se karijere odvjetnice te postala jedna od najpoznatijih francuskih influencerica s velikim brojem pratitelja.

Zgodna Camille ponovno je pokazala zbog čega je smatraju francuskom ikonom stila spojivši nekoliko genijalnih komada koji su apsolutni must have ove sezone.

Ako ste se pitali kako nositi trendi natikače ravnih potplata koje istodobno podsjećaju na šlape i klompe te garantiraju visoku razinu udobnosti tijekom ljetnih mjeseci, slobodno iskopirajte ovu francusku ikonu stila.

Camille je uskočila u cool natikače i to poznatog brenda anatomske obuće Dr. Scholl's, skraćeno Scholl, bijeli uski top i hlače širokih nogavica s crno-bijelim prugama te stvorila sjajan outfit idealan za ljeto.

'Hot grandpa summer', našalila se Camille usporedivši svoje natikače s udobnom 'djedovom' obućom.

Ležeran je look zaokružila sunčanim naočalima i crnom torbicom - jednostavno i mladenački opušteno.

  • +16
Ljetne natikače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Camille, koja je odrasla u francusko-engleskoj obitelji, a diplomirala je pravo na Sveučilištu Paris Nanterre, u ranijem je intervjuu istaknula da je ključ dobrog stila nikad se ne povoditi za trendovima, već ih prigrliti samo kad se uklapaju u osobni stil te dodaje da je upravo to ono što definira francuski stil.

'Ideja je da svoju garderobu izgradite oko basic komada koji postaju vaš potpis i 'uronite' u trendove tek kada vam stvarno odgovaraju. Tako ćete uvijek imati odjeću u kojoj sjajno izgledate. Sviđa mi se to da uvijek budem najmanje 'skockana' osoba na nekom događanju, ali da se ipak ističem jer ti detalji koji čine moj outfit su jednostavni i zanimljivi', rekla je jednom prigodom francuska influencerica.