ODLIČAN STAJLING

Poput grčke božice: Nina Badrić ostavila bez daha u čarobnoj ljetnoj haljini, a pronašla ju je na Asosu

17.06.2022 u 10:47

Bionic
Reading

Lijepa Nina Badrić s velikim se veseljem vratila koncertnim nastupima ovoga ljeta, pa je svoj glazbeni repertoar predstavila oduševljenoj publici na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku

U ovom posebnom ambijentu, koji odiše nekim prošlim vremenima, zgodna Zagrepčanka sve je očarala ne samo svojim nezaboravnim pjesmama, već i stajlingom koji se savršeno uklopio u večer za pamćenje.

Nina Badrić je izgledala prelijepo u čarobnoj haljini, poput grčke božice.

Dizajn bajkovite kreacije koja je istaknula ljepotu popularne glazbenice potpisuje i Hrvaticama dobro poznat britanski brend Asos, omiljena destinacija za online šoping, a cijena za ovu upečatljivu haljinu nije pretjerana: 96 funti, odnosno 845 kuna.

Nina je ovaj efektni look zaokružila cipelama dizajnerice rumunjsko-jordanskog podrijetla, proslavljene Amine Muaddi.

Naša pjevačica odlučila se za model od PVC-a, koji krase leptir ukrašen kamenčićima i geometrijska peta nalik čaši za martini, zaštitni znak ovog luksuznog brenda koji je nosila i u nekim ranijim prigodama.

Radi se o statement komadu koji potpisuje Muaddi, čije kreacije obožavaju najpoznatije svjetske zaljubljenice u modu.

  • +15
Nastup Nine Badrić na Tvrđavi sv. Mihovila Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Njezine 'kristalne sandale' postale su omiljeni odabir it djevojaka današnjice, linija obuće kojom je debitirala na modnoj sceni uspjela se rasprodati u samo jednom danu, a popularna stranica Footwear News proglasila ju je dizajnericom 2019. godine. Svaki model s Amininim potpisom pomno je osmišljen i izrađen kako bi se žena koja ih nosi osjećala osnaženom i samouvjerenom, a kako sama kaže, sve što želi učiniti svojim dizajnom to je da se žene na kraju dana 'osjećaju dobro'.

Stajling za šibenski nastup Nina je zaokružila kosom stiliziranom u ležerne uvojke i glamuroznim make upom.