ZENDAYA

S pravom nosi titulu nove modne ikone: Zbog ove je haljine ukrala svu pozornost

31.01.2020 u 09:50

Bionic
Reading

Zendaya Coleman, mlada zvijezda koja se proslavila ulogom u Disneyjevoj teen seriji 'Shake It Up' polako gradi respektabilnu karijeru u Hollywoodu, a modni kritičari ne prestaju hvaliti njezin stil, kojem ne manjka sklonosti eksperimentiranjima i modnim iskoracima

Zendaya je na glasu kao jedna od rijetkih djevojaka u holivudskoj industriji za koju nikad ne znate što će odjenuti i pritom se uvijek potrudi prirediti iznenađenje u suradnji s dugogodišnjim modnim stilistom i bliskim prijateljem, Lawom Roachom.

Ništa drukčiji slučaj nije bio na dodjeli nagrada Australian American Association Arts održanoj u njujorškoj dvorani Skylight Modern na kojoj je ponovno uspjela potvrditi dobivenu titulu nove modne ikone.

  • +3
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

Pozornost modne javnosti Zendaya je ovoga puta osigurala pojavom u inovativnom modelu haljine s potpisom relativno nepoznatog australskog dizajnera Christophera Esbera koji je vlastiti brend osnovao 2010. godine u Sydneyju.

Spomenuta kreacija, u duhu safari stila odijevanja, predstavljena je u novoj resort kolekciji dizajnera, a posebno se isticala otkačenim krojem rukava i detaljem zavodljivog proreza na torzu, uz džepove predimenzioniranog kroja na bokovima.

Uz sugestije dugogodišnjeg prijatelja i stilista Lawa Roacha, novo izdanje za hod na crvenom tepihu Zendaya je kompletirala klasičnim crnim salonkama i jednostavnim, visećim naušnicama kojim je oplemenila isfeniranu frizuru.