TJEDNI HOROSKOP

Rakovima će se probuditi strast, a Lavove će gristi ljubomora

05.06.2017 u 06:47

Bionic
Reading

Prvi tjedan lipnja donosi razne promjene nabolje – u ljubavi, poslu i zdravlju. Saznajte je li vam horoskop naklonjen ili ste među rijetkima koji će se boriti s neočekivanim problemima

Ovnovi će biti zauzeti raznim problemima, no to neće utjecati na njihov ljubavni život. Bikovi će steći neke nove obožavatelje, no misli će im pretežito okupirati novčana pitanja.

Blizancima bi se moglo dogoditi da nevjerom pokušaju izliječiti to što ne dobivaju dovoljno pažnje, no ta bi ih odluka mogla skupo stajati. Rakovi će ući u uzbudljivo ljubavno razdoblje – probudit će im se uspavane strasti što bi ih moglo odvesti u novom neočekivanom pravcu.

Lavovi će biti ljubomorni i osjećat će da ne mogu imati potpuno povjerenje u svog partnera. Djevice će biti mažene i pažene, a na poslu će ih goniti ambicija.

Vage neće biti zadovoljne svojom ljubavnom situacijom, a i na poslu će željeti više. Škorpioni će od partnera tražiti dokaze ljubavi, no nesigurnost i ljubomora zapravo će biti odraz nesigurnosti.

Strijelci će doživjeti neke napetosti u vezi, a i na poslu će ih uzrujavati sitnice. Jarci će biti zavodljivi i šarmantni, no na poslu ih čekaju nepredviđene napetosti.

Vodenjaci će biti povučeni u sebe, no drugi ljudi to neće primjećivati. Ribe će imati sjajan društveni tjedan u kojem će im se otvoriti nove ljubavne prilike, no na poslu će patiti od manjka koncentracije.

Detaljan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE.