OD ČEGA BJEŽE

Škorpioni ne podnose špijuniranje, Ovnovi ljubomoru, a Lavovi štednju

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 27.05.2017 16:03
  • Objavljeno 27.05.2017 u 16:03
Profimedia

Profimedia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što ako utvrdite da on nije ono što ste htjeli, a vi nemate hrabrosti ni snage raskinuti vezu? Doznajte na koji ćete način najuspješnije prestrašiti i otjerati partnera

Zračni znakovi

Ako je vaš muškarac Blizanac...

Prestanite izlaziti iz stana i postanite šutljivi i jednolični. Odgovarajte mu jednosložnim rečenicama, nemojte se smijati njegovim šalama i tjerajte ga da s vama gleda turobne drame. Ako to ne upali, zabranite mu da poziva društvo u stan te ga zivkajte kad je s prijateljima. Nijedan Blizanac neće izdržati takav teror.

Ako je vaš muškarac Vaga...

Prestanite voditi računa o izgledu. Nemojte se depilirati, prestanite čupati obrve i zaboravite na dezodoranse. Po stanu se krećite u širokoj majici koja skriva svaku naznaku ženstvenosti. Ako je voljan tolerirati vašu neurednost, tražite od njega da brzo donosi odluke, makar i o trivijalnostima. Nakon toga sreću će potražiti drugdje.

Ako je vaš muškarac Vodenjak...

Ovog slobodoljubivog tipa otjerat ćete ukoliko ga počnete gušiti posesivnošću ili ga non-stop zovete i ispitujete gdje je i s kim. Kritizirajte njegove prijatelje i nagovarajte ga da raskine odnose s njima. Recite mu da je stereotipan, monoton, ukratko - 'isti kao i svi drugi'.

Vodeni znakovi

Ako je vaš muškarac Rak...

Počnite čitati feminističku literaturu, demonstrativno prerežite grudnjak i objavite mu da se ne želite udati ni imati djecu. Ako pomisli da je to tek jedna od vaših mušica i odluči vam sve oprostiti, zaigrajte na kartu njegove majke. Neće ostati uz vas ako se usudite išta reći protiv najvažnije žene u njegovu životu.

Ako je vaš muškarac Škorpion...

Odglumite manjak zanimanja za seks. Izvlačite se na glavobolju ili na nezgodne dane u mjesecu, nosite staromodno donje rublje i redovito spavajte u muškoj pidžami. Povrh toga, stalno ga ispitujte gdje je bio - pravi Škorpion pobjeći će glavom bez obzira od onog tko ga špijunira!

Ako je vaš muškarac Riba...

Ovaj je romantik spreman prijeći čak i preko prevare pa ćete morati uložiti mnogo truda. Odglumite da ne sažalijevate slabe i bolesne i da ne podnosite životinje. Usprotivite se umjetnoj oplodnji ili usvajanju djece. Još gore - natjerajte ga da se suoči s grubom stvarnošću, to neće izdržati!

Vatreni znakovi

Ako je vaš muškarac Ovan...

Budite ljubomorni i posesivni te često pribjegavajte emocionalnim ucjenama. Ukoliko i dalje ostane uz vas, pobrinite se da vas ulovi u laži. Ako ništa drugo ne upali, sprijateljite se sa ženom koja je njegov tip i pobrinite se da često ostanu sami - neće se moći suzdržati.

Ako je vaš muškarac Lav...

Nemojte ga hvaliti, a svaki put kad napravi nešto lijepo, pronađite mu zamjerku. Uklonite sa sebe svaki trag elegancije. Po stanu se šećite u kućnom ogrtaču i s uvijačima za kosu. Izlazite u šuškavoj trenirci i bez frizure. Ako ni ovo ne upali, uvijek ga možete natjerati na štednju i odricanje od luksuza.

Ako je vaš muškarac Strijelac...

Priređujte mu ljubomorne scene i ograničite mu kretanje. Kamo god krene, idite s njim, makar i u čisto muško društvo. Pokažite prezir prema sportu, zabavi, putovanjima, hrani i drugome što mu je na srcu. Brzo ćete mu dosaditi pa će se pitati što je vidio u vama.

Zemljani znakovi

Ako je vaš muškarac Bik...

Počnite ga tjerati da se bavi sportom i vježbanjem. Preuredite stan u teretanu i kupite dvije istovjetne trenirke s pripadajućim znojnicama. Najavite mu da ste odlučili zajednički prijeći na makrobiotiku i da ćete kuhati samo povrće i sjemenke. Bik kojem je uskraćena hrana i ljenčarenje potražit će druga rješenja.

Ako je vaš muškarac Djevica...

Prestanite redovno čistiti stan i ostavljajte stvari kojegdje. Spremajte mu svaki dan pečenje s krumpirima i sendviče s majonezom. Pobacajte sve povrće i voće, a kućni bicikl koristite kao vješalicu. Ismijte i ignorirajte njegove savjete o zdravom životu, urednosti i štednji. 

Ako je vaš muškarac Jarac...

Potičite ga da vam govori o svojim osjećajima i prepričava doživljaje iz djetinjstva. Budite plačljivi, histerični, euforični i ćudljivi jer ne podnosi ljude koji se ne znaju kontrolirati. Kupite hrpu nepotrebnih i kičastih stvari te prekoračite minus na računu - brzo će odmagliti.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!