KOMUNIKACIJSKA PLIMA

Super mlađak najjače će utjecati na Blizance, Djevice, Strijelce i Ribe

25.05.2017 u 09:54

Bionic
Reading

Mjesec prolazi kroz fazu kad je najbliže Zemlji pa će to u kombinaciji s Blizancima imati snažan utjecaj na sve rođene u ovom razdoblju. No to nije sve. Ovaj period će pojačati komunikaciju i želju za znanjem

Mladi Mjesec nastupa u četvrtak 25. svibnja u 21.46 na četiri stupnja i 47 lučnih minuta Blizanaca, kad se na toj točki nađu i Sunce i Mjesec. Ova se faza ujedno zove super mlađak jer je Mjesec sada najbliži Zemlji. I idući će mlađak krajem lipnja također nositi oznaku 'super'.

Mlađak usred prve dekade Blizanaca najjače će utjecati na ljude rođene u prvih deset dana Blizanaca, Djevice, Strijelca i Riba, a u značajnoj mjeri i na ostatak zodijaka.

Blizanci su zračni znak pod vlašću Merkura, planeta uma i komunikacije. Povezan je s misaonim procesima, radoznalošću, govorom, pisanjem, informacijama, trgovinom i prometom.

S mlađakom u Blizancima počinje četverotjedni ciklus u kojemu će nalaženje, obrada i prijenos informacija igrati glavnu ulogu. Mladi Mjesec uvijek označava početak nekog ciklusa, a njegov učinak može potrajati nekoliko mjeseci.

Traži se diplomatičnost

Zahvaljujući jakoj blizanačkoj energiji, iduća četiri tjedna bit će pogodna za unapređenje komunikacijskih vještina, prikupljanje i povezivanje raznolikih činjenica te učenje jezika i informatičkih znanosti.

Ova se faza odvija u vrijeme opozicije Marsa i Saturna uzduž osi Blizanci - Strijelac. Taj nezgodan planetarni aspekt donosi opasnost od neopreznih verbalnih istupa, nezgoda, ozljeda i živčanih kriza. Kojem god znaku pripadali, imat ćete koristi od suzdržanosti i taktiziranja.

Pažljivije slušajte i ponašajte se diplomatičnije u odnosu prema neistomišljenicima. Nastojte sagledati njihov pogled na stvarnost i razumjeti njihove motive. Ako ništa drugo, barem odglumite da uzimate tuđe stavove u obzir.