MJESEČNI HOROSKOP

Pred Bikovima i Škorpionima je strastveni mjesec, a Vage čeka puno napetosti

01.06.2017 u 07:08

Bionic
Reading

Ljeto napokon stiže, što znači duge sunčane dane, godišnje odmore i puno roštilja. Naravno, pitanje je kakva nam iznenađenja zvijezde i planeti pripremaju

Ovnovi će imati potrebu učiniti svoju ljubavnu vezu čvršćom, no peh na poslu bi im mogao poremetiti planove. Bikovima će Venera podariti šarm i privlačnost, pa ih očekuje uzbudljiv ljubavni mjesec.

Blizancima će glava biti u oblacima, no stvarnost bi ih mogla razočarati. Rakove bi mogli iznenaditi osjećaji za nekoga tko im je do sad bio samo prijatelj.

Lavovi će biti tvrdoglavi i zahtjevni, no ako pobjede vlastitu nesigurnost, možda će uspjeti pronaći unutarnji mir. Djevicama će normalna svakodnevica biti začinjena čestim izlascima, no neće moći naći koncentraciju za kvalitetno obavljanje svog posla.

Vage bi trebale pronaći diplomata u sebi jer ih u intimnim vezama čekaju napetosti. Škorpioni bi mogli iskusiti strast koja možda čak preraste u nešto više.

Strijelcima će lipanj donijeti nove ljubavne prilike, no velika je vjerojatnost da će biti prilično suzdržani. Jarci će ovaj mjesec također doživjeti kao čaroban – život će im postati uzbudljiv na ljubavnom i poslovnom planu.

Vodenjacima će obiteljski odnosi biti ugroženi, no ako sačuvaju hladnu glavu i potrude se postići dogovor, kompromisi bi mogli riješiti sve probleme. Ribe će biti neuobičajeno vedre i otvorene novim poznanstvima, no na poslu će ih pratiti slaba koncentracija i nedostatak sreće.

Detaljni mjesečni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE.