kako pomoći vašem ljubimcu

Problemi sa zglobovima kod pasa?

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Vaš četveronožni ljubimac više nije raspoložen za igru i dulje šetnje, promijenio je svoje ponašanje zbog boli i otežanog kretanja, a vi više ne znate kako mu pomoći

Ovo je priča o Lucksu ili od milja Luki.

Od trenutka kada ga je Vanja prije gotovo 7 godina doslovno spasila sa ceste i udomila, Luka je obožavao duge šetnje i istrčavanja sa drugim dlakavim prijateljima, ali kako su problemi sa zglobovima uznapredovali Luka je sve teže i teže podnosio svakodnevne šetnje, a igre drugih pasa je mogao samo promatrati.

Gotovo da nema vlasnika psa ili drugog psa u Travnom koji ne poznaje Luku. Luka je mješanac u tipu trobojnog goniča i sedam mu je godina. Svi kada ugledaju Luku zbog njegove blage naravi i prekrasnih čeznutljivih očiju odmah imaju želju podragati ga, a on naravno nema ništa protiv pažnje koju dobiva.

U novozagrebačkom naselju Travno prije nekoliko mjeseci otvorio se Pet Shop X, simpatična kvartovska trgovina hranom i opremom za kućne ljubimce koja je odmah postala točka okupljanja kvartovskih njuški i njihovih vlasnika.

Luka je naravno osvojio i Danijelu, vlasnicu Pet Shopa i sada ne može proći niti jedan dan, a da Lucks ne svrati makar na kratko češkanje.

Kada je Danijela od Vanje saznala za Lukine probleme samouvjereno im je preporučila Opti Joint, dodatak prehrani za koji je bila uvjerena da će pomoći i Luki. Opti Joint ima trostruko djelovanje; potpora i obnova hrskavice, suzbijanje upala te olakšavanje boli.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Opti Joint je prah koji se jednostavno dozira posipanjem po hrani tako da nema potrebe zavaravati vašeg ljubimca raznim trikovima kao što je to slučaj sa naprimjer tabletama.

Opti Joint mogu koristiti aktivni i radni psi, stariji psi, pretili psi kao i štenci velikih i brzorastućih pasmina te ostali psi sa problematičnim zglobovima. Više o Opti Jointu možete saznati u Pet Shopu X, Božidara Magovca 109, Zagreb ili na linku.

Čak 20 % pasa pati od bolesti povezanih sa bolnim zglobovima. Najčešće su to psi velikih i brzorastućih pasmina, bolest nije isključiva na starije pse, a posebno teški slučajevi su zabilježeni kod pretilih pasa budući je i opterećenje na zglobove znatno veće.

A naš Luka?

Luka nakon 14 dana korištenja Opti Jointa ponovno uživa u dugim šetnjama. Nećemo pretjerivati i reći da trči, skače, lovi loptice, ali poboljšanja su prema riječima vlasnice Vanje itekako vidljiva.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!