MODNA ODVAŽNOST

Princeza Charlene u košulji koju bi tek rijetke žene u ovakvoj kombinaciji odjenule

10.09.2023 u 11:22

  • +2

Princeza Charlene

Izvor: Profimedia / Autor: PIERRE VILLARD / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

Monegaški par, princeza Charlene i princ Albert odradili su ovog tjedna peto zajedničko pojavljivanje, a ovoga im su se puta u svemu pridružili i njihovi blizanci, princ Jacques i princeza Gabriella

U Monacu, u Parku princeze Antoinette, održano je tradicionalni piknik kojem su ove godine prisustvovali zajedno princ Albert i princeza Charlene s blizancima, Jacquesom i Gabriellom, a u svemu im se pridružila i Albertova nećakinja Charlotte Casiraghi s obitelji.

To je bilo ujedno i peto ovotjedno zajedničko pojavljivanje Alberta i Charlene kojim žele ušutkati glasine o problemima u njihovom braku i navodnom životu na dvije adrese - u Monacu i Švicarskoj, gdje kažu živi princeza.

Za ovo pojavljivanje Charlene je odabrala udobnu, no dobitnu kombinaciju. Uz crne široke hlače, koje su lepršavo padale do poda, odabrala je upečatljivu svilenu tuniku-košulju sa zanimljivim printom.

  • +2
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia

Riječ je o kreaciji prepoznatljivoj upravo po tome što je izrađena u dva različita uzorka, a što je tako koristično za brend Etro. Time je zapravo postignuta razigranost i podigla se cijela kombinacija crnih hlača.

Za razliku od nje, koja je bila u tamnim nijansama, njezin sin princ Jacques stigao je u bijeloj majici Tartine et Chocolat u kombinaciji s hlačama Ralph Laurena, a američkog dizajnera odabrala je i njegova sestra blizanka Gabriella, odjenuvši haljinu s njegovim potpisom.