NICOLE COSTE

Hoće li bivša ljubavnica princa Alberta 'uskočiti' na mjesto princeze Charlene?

04.09.2023 u 21:07

Bionic
Reading

Nakon napisa kako princeza Charlene živi u Švicarskoj, daleko od monegaškog dvora, mnogi su primijetili kako se princ Albert sve češće pojavljuje u društvu svoje bivše ljubavnice i majke njegovog sina Alexandra, zbog čega se postavlja pitanje namjerava li ona 'popuniti' prazninu koju je ostavila Albertova supruga

Princa Alberta upoznala je 1997. tijekom leta na kojem je radila kao stjuardesa, i sve od tada Nicole Coste članica je monegaškog društva.

S monegaškim vladarom ova modna dizajnerica rođena u Togu bila je u tajnoj sedmogodišnjoj vezi, a o istoj se doznalo tek 2004. kada je otkriveno da je Nicole Albertu rodila sina Alexandra.

Zanimljivo je kako je njihova veza bila vjerojatno najbolje čuvana tajna u Monacu te većina Albertovih bliskih suradnika nije imala pojma da između njih ima nešto, iako su se pojavljivali na istim prestižnim događajima i družili s istim krugom ljudi.

No čak i kada se doznalo za njihovu vezu, Nicole se nastojala zadržati po strani, sve do nedavno. U posljednje vrijeme, osobito otkako se, navodno, princeza Charlene u tajnosti preselila u Švicarsku, gdje živi život daleko od monegaškog dvora, Nicole Coste sve se češće pojavljuje u društvu princa Alberta.

Tako su prošlog tjedna zajedno proslavili 20. rođendan njihovog sina Alexandrea, a društvu se pridružila i Jazmin Grimaldi, još jedno Albertovo izvanbračno dijete, kao i njezini sinovi iz prvog braka.

  • +2
Nicole Coste Izvor: Profimedia / Autor: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nedugo prije toga pojavila se i na 74. balu Crvenog križa, gdje je umalo došlo do bliskog kontakta s princezom Charlene, no dvije su se dame uspjele vješto izbjeći. Da je tamo bila ova bivša stjuardesa Air Francea otkrila je sama na svom Instagram profilu gdje je objavila fotografiju iz dvorane.

Nicole i Charlene nikada nisu bile u dobrim odnosima, a sve se dodatno narušilo zbog navodnog maćehinskog odnosa monegaške princeze prema njezinom sinu Alexandreu. Tako je Charlene navodno uoči svoje udaje za Alberta 2011. Alexandrea smjestila u krilo dvorca namijenjeno za život posluge.