ultra chic

Najtužnija princeza konačno je nabacila osmijeh na lice i oduševila prozirnim balerinkama

07.09.2023 u 21:30

Bionic
Reading

Princeza Charlene od Monaka se treći put u nekoliko dana pojavila u javnosti sa svojim suprugom princom Albertom u jeku glasina da je njihov brak u rasulu. Ovog puta stigli su na golf turnir 'Princess of Monaco Cup', a južnoafrička Olimpijka

Bivša sportašica vitke linije sa dozom elegancije zna isfurati pojedine komade, bilo da se riječ o vrtnoj zabavi, humanitarnoj večeri ili gala partyu. Zbog ljubavi prema modi i besprijekornog stila nerijetko uspoređuju s legendarnom Grace Kelly na čiji je izričaj podsjetila i ovaj put.

Zadivila je u glamuroznoj koktel crnoj haljini maksi duljine s kratkim rukavima s kojom je postigla savršenu ravnotežu između sportskog i sofisticiranog, a koju je dopunila srebrnim nakitom i jednostavnim crnim u špic - balerinkama savršenim za hodanje po travi.

  • +2
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia

Bakerinke su odraz elegantnog, ženstvenog stila koji se odlično kombinira uz hlače, haljine i suknje. Prozirne apsolutno dominiraju modnom scenom. Ove sezone trendi obuća dolazi u različitim bojama i začinjene neobičnim detaljima te su uistinu jako efektne.

Inače, princeza već neko vrijeme ima boju kose, prešavši iz plave u smeđu. No odlučila ju je dodatno ošišati, stvorivši kratku dječačku frizuru.

BIJELA RASKOŠ

U haljini poput vjenčanice: Princeza Charlene ukrala pozornost na glamuroznom balu

Pogledaj galeriju