CHARLENE I ALBERT

Može li još jedno zajedničko pojavljivanje uvjeriti javnost da nemaju problema u braku?

09.09.2023 u 14:45

Bionic
Reading

Princeza Charlene i princ Albert ustrajni su u naumu da javnosti dokažu kako tračevi o problemima u njihovom braku i navodnom odvojenom životu nemaju nikakvih temelja, stoga su u samo tjedan dana odradili već četvrto zajedničko pojavljivanje

I dalje traje obilježavanje 100. godišnjice rođenja pokojnog princa Rainiera III, što znači da članovi monegaške obitelji imaju pune ruke posla s događanjima vezanim uz čast njihovog oca i djeda. Princ Albert, kao službeni vladar Monaca, predvodnik je na svim događanjima, a već četvrti put ovoga tjedna uz njega je i njegova supruga, princeza Charlene.

Njezino najnovije pojavljivanje dolazi u jeku sve glasnijih šuškanja kako je njihov brak na vrlo klimavim nogama, kao i da žive odvojenim životom - Albert u Monacu, a Charlene u Švicarskoj.

Upravo zbog tih šuškanja monegaški par radi sve kako bi svojim postupcima demantirali nagađanja i ušutkali priče. Tako su se i jučer pojavili na otvorenju izložbe u čast Albertovog oca, pokojnog vladara Monaca, a pridružila su im se i njegove sestre, princeze Stephanie i Caroline sa svojom djecom.

  • +2
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia

Za novo pojavljivanje u javnosti princeza Charlene je ovoga puta odabrala smeđe elegantno odijelo, uklopivši se tako sjajno uz princa Alberta koji je odjenuo tamnoplavo odijelo. Iako nije bila dobro raspoložena kao neki dana kada se okušala u golfu i dobro se zabavila, Charlene se trudila sve odraditi besprijekorno.

No, javnost baš i ne vjeruje njihovim izvještačenim pojavljivanjima, smatrajući kako je ovo samo predstava za stanovnike Monaca, ali i ostale štovatelje monegaške kneževine.