VEĆ SE VRATILA U FORMU

Mjesec dana nakon porođaja ostavlja bez daha u bikiniju

19.04.2017 u 12:31

Bionic
Reading

Irina Shayk, jedna od najljepših žena svijeta, rodila je prije manje od mjesec dana, a na Instagramu je objavila fotografiju u bikiniju u kojem izgleda nevjerojatno dobro

Ponosna mama djevojčice, kojoj su ona i Bradley Cooper dali neobično ime Lea De Seine, na slici pluta u bazenu na madracu na napuhavanje u obliku usana, a pri pogledu na njezinu besprijekornu liniju teško da bi itko pomislio da je rodila prije nepunih mjesec dana.

Lijepa Ruskinja u minijaturnom crnom bikiniju ostavlja bez daha, a njezini su je fanovi, dakako, zasuli komplimentima. 'Hot mama', glasio je jedan od komentara.

Ipak, neki su se pak zapitali je li riječ o nekoj staroj fotografiji koju je slavna manekenka sad objavila.

Irina, za čiju se trudnoću saznalo sasvim slučajno, na prošlogodišnjoj reviji Victoria's Secreta u Parizu, i njezin zaručnik ljubomorno čuvaju detalje o svom privatnom životu pa su dosad informacije o zlatnom paru Hollywooda dolazile 'na kapaljku'.

Pre-sunset 🌅😍 #currentsituation

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Viktorijina anđelica nije nijednom komentirala trudnoću, a čak nije ni potvrdila da je trudna. Budući da je cijelo vrijeme odjećom skrivala trbuh, nije poznato koliko je dobila kilograma. 

Kako je ranije objavio People, najljepše dijete Hollywooda, kako su je mediji prozvali, Lea De Seine Shayk Cooper rođena je 21. ožujka.

Ljepotica i slavni glumac najavili su vjenčanje u kolovozu ove godine.

Inače, Bradley je ranije bio u braku s glumicom Jennifer Esposito, a Irina u dugogodišnjoj vezi s nogometašem Christianom Ronaldom.