UŽIVA NA PLAŽI

Bivša manekenka pokazala zavidne trbušnjake u minijaturnom bikiniju

07.04.2017 u 10:29

Bionic
Reading

Bivši njemački supermodel Heidi Klum pokazala je svoje izvježbano tijelo u minijaturnom crvenom bikiniju tijekom kupanja na plaži na otoku Providencialesu, na kojem uživa u obiteljskom odmoru. Plavokosa ljepotica je ponosno šetala plažom pokazujući vitku liniju i trbušne mišiće na kojima je marljivo radila tijekom godine

Bivši supermodel Heidi Klum uživa u odmoru na otoku Providencialesu u Atlantskom oceanu, a društvo joj pravi kćerkica Lou Sulola. Mama i kći uživale su u kupanju i igri na plaži, a 43-godišnja Heidi je pokazala isklesano tijelo u bikiniju jarkocrvene boje.

Bivša manekenka i televizijsko lice njemačkih korijena još uvijek izgleda kao i prvog dana karijere, kada je žarila i palila modnim pistama. Za plažu je odjenula dugački šareni kaftan i ponijela pismo-torbicu

Sedmogodišnja Lou iz Heidinog braka s britanskim pjevačem Sealom držala je mamu za ruku dok su se šetale obalom, a potom se simpatični dvojac ukrcao u gliser koji ih je odvezao s plaže.

Heidi, osim najmlađe Lou, ima još troje djece, 10-godišnjeg Johana Rileyja, 11-godišnjeg Henryja Güntera i 12-godišnju Helene.

  • +6
Heidi Klum u bikiniju Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia