MALA PROMJENA

Postojeću frizuru planirate obogatiti šiškama? Evo koje su najpopularnije

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 16.04.2021 09:21
  • Objavljeno 15.04.2021 u 15:01
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Mauro Del Signore / Zuma Press / Profimedia

Frizure sa šiškama u glavnoj ulozi ove godine slove za veliki trend, no svaka frizura s dodatkom šiški nije jednako euforična. Na samom početku proljetne sezone ova tri specifična izgleda šiški posebno su popularna

Ukoliko ste željni promjene imidža a koja neće biti pretjerano drastična, šiške su oduvijek slovile za idealno rješenje, a ove sezone upravo one uživaju veliku popularnost u frizerskom svijetu. Kao što brojne dame znaju, postoji pregršt verzija šiški, a ova tri tipa na samom početku proljetne sezone postala su najpoželjnije. Ipak, po pitanju frizure i šiški, kako ističu brojni frizerski stilisti, poželjno je slijepo se ne povoditi za aktualni trendovima već odabrati onu koja će najbolje pristajati vašem tipu kose i na koncu laskati vašem obliku lica.

Kakve su šiške 'in', a kakve 'out' ovog proljeća?

Out: Baby šiške

In: Zavjesa-šiške

Iako su kratke verzije šiški postale pravi hit protekle godine njih polako i sigurno u popularnosti nadilaze takozvane zavjesa-šiške. U odnosu na druge verzije, ovaj poseban tip šiški ne pokriva čelo u cijelosti, uptilno ogrljuju lice i čine da cjelokupan izgled frizure izgleda lagano i prozračno. Osim toga, zavjesa-šiške laskaju različitim tipovima lica kao nijedne druge stoga ne čudi njihova velika popularnost.

Out: Mikro šiške

In: Duge šiške u maniri 70-ih

Kao što modnom scenom ponovno dominiraju odjevni komadi kakvi su vrhunac popularnosti doživjeli u eri 70-ih, ovaj retro trend nije zaobišao ni frizerski svijet. Vrlo kratke šiške postale su stvar prošlosti, a duge i razbarušene postale su pravi hit.

Out: Ravne šiške

In: Slojevite šiške

Savršeno ravnim šiškama, po svemu sudeći, u potpunosti je dozvonilo, kao što je slučaj s ravnim i savršeno isfeniranim bob frizurama. Frizure koje djeluju neopterećeno, poput šiški, danas su na cijeni, a navedeno se prvenstveno postiže slojevitim stilom šišanja.