PRAKTIČNE I ŽENSTVENE

Spremni ste za promjenu imidža? Što kažete na ove neodoljive frizure za efekt većeg volumena

13.04.2021 u 09:01

Bionic
Reading

Ako ste i vi među onima koji s ulaskom u toplije razdoblje sve više razmišljaju o novoj frizuri, nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za šarmantne kraće frizure

Mnoge su se slavne fashionistice poput Jennifer Lawrence, Scarlett Johansson, Emilije Clarke ili Emme Watson hrabro odlučile za dramatične rezove te su svoju dugu kosu zamijenile ženstvenim kraćim varijantama.

I svi se slažu kako nisu pogriješile jer im ove ženstvene frizure odlično pristaju.

Još otkad je modna ikona Audrey Hepburn predstavila svoju varijantu šarmantne pixie frizure s kratkim šiškama hrabro otkrivši lice i vrat, ne prestaje fascinacija kratkim frizurama.

  • +3
Scarlett Johansson godinama je vjerna kratkim frizurama Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Pa ako ovih dana intenzivno razmišljate o posjeti frizeru, zašto se ne biste počastili nekom varijantom šarmantnih kratkih frizura koje uvijek izgledaju trendi i ženstveno? Osim toga, njihova je prednost i što nećete imati puno problema s održavanjem jer je dovoljno tek malo sredstva za stiliziranje, naravno ako je dobro ošišana, a minus je što ćete morati češće kod frizera osobito ako ste među damama čija kosa brzo raste.

Dulji pixie

Ovo je vrlo praktična frizura koja podjednako dobro izgleda i na ravnoj, ali i valovitoj kosi.

Klasični ravno ošišani bob

Ovo je izvrsna je opcija i za žene s gustom kosom, a nije teška za stiliziranje. Bob slobodno razigrajte sa šiškama ili lagano uvijenim krajevima.

Bob s razdjeljkom na stranu

Ženstveni bob počešljan na jednu stranu pravi je modni klasik koji nikad neće izaći iz mode, a pristaje svima. Sjedokosa influencerica Grece Ghanem ovoj cool frizuri vjerna je godinama.

Slojeviti bob

Ova bezvremenska frizura nevjerojatno dobro izgleda u svim varijantama, a posebno s blago uvijenim krajevima za još dramatičniji volumen.