RENEE ZELLWEGER

Ležerni bob slavne glumice idealna je proljetna varijanta najpopularnije frizure

12.04.2021 u 12:20

Bionic
Reading

Lijepa gumica Renee Zellweger bila je među prezenterima ovogodišnje dodjele nagrada Bafta koji su se uključili u program iz Los Angelesa

Iako je zbog pandemije ove godine i svečana ceremonija dodjele održana u okolnostima novog normalnog, poznate glumice itekako su se potrudile oko svojih modnih izdanja.

Među onima koji su zasjali svojim stajlingom bila je i 51-godišnja oskarovka Renee Zellweger odlučivši se za impresivnu kreaciju koju potpisuje Atelier Versace.

  • +3
Renee Zellweger Izvor: Profimedia / Autor: for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glamurozna sivosrebrna haljina bez naramenica naglasila je vitku figuru slavne glumice, a uparila ju je s nude štiklama.

Nenametljiv make up i moderna varijanta bob frizure odlično su zaokružili ovaj svečani look zgodne Amerikanke.

Iako je dugo vremena bila vjerna dugoj kosi, i Renee je oduševljena popularnim bobom pa je modne kritičare oduševila razigranom varijantom s nešto duljim šiškama i laganim valovima.

Bob u svojim brojnim inačicama i ove će sezone biti hit, a trendseterice ga se ne mogu zasititi jer je praktičan, ženstven i uvijek u trendu.

Prednost mu je i svestranost, a da se može nositi na bezbroj načina, pokazala je i slavna glumica koja je Oscarom za glavnu žensku ulogu za film 'Judy' nagrađena 2019. godine.

Glumica koje se sjećamo kao platinaste plavuše, premda je eksperimentirala i s drugim bojama, iznenadila je mnoge potamnivši kosu u tamnopepeljastu nijansu, koja joj izvrsno pristaje.