ELSA PATAKY

Bojite se da bi vas tamnija boja kose postarala? Nova nijansa slavne glumice pun je pogodak

31.03.2021 u 10:20

Bionic
Reading

Elsa Pataky, španjolska glumica i model, supruga australskog glumca Chrisa Hemswortha odlučila se za promjenu frizure i nije pogriješila

Proljeće je idealno vrijeme za unijeti promjene i kad je u pitanju izgled.

Osim klasičnog sezonskog osvježavanja garderobe mnogi se odlučuju početi vježbati kako bi do ljeta bili fit ili pak odlaze frizeru kako bi promijenili look.

Lijepa Elsa (44) koja se ponosi i zanosnom figurom koju održava napornim treninzima i zdravom prehranom, godinama je bila plavokosa no poželjela se promijeniti imidž.

Glumica je kosu potamnila i postala brineta s brončanim odsjajem nešto na tragu vojvotkinje od Cambridgea Kate Middleton, a ova transformacija joj odlično pristaje te joj ističe svijetle oči i put.

Iako se brojne dame uoči ljeta odlučuju na svjetlije nijanse, glumica je kosu potamnila i svi se slažu kako nije pogriješila. Španjolska ljepotica oduševila je ovom vrlo prirodnom nijansom koja joj je i dodatno skinula godine.

  • +5
Elsa Pataky Izvor: Profimedia / Autor: KHAPGG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ukoliko niste spremni odreći se plave kose samo tako možete je dodatno potamniti strateški postavljenim pramenovima kako bi se postigao što prirodniji izgled ili popularnom nijansom bronde što je mješavina smeđe i plave (brown blonde). 

Elsa se novim lookom pohvalila i na društvenim mrežama gdje je vrlo aktivna, a fanovi nisu štedjeli na riječima pohvale.