PRIGODNO IZDANJE

Ponovno osvaja elegancijom: Melania Trump zablistala u modnom klasiku, ali i omiljenim cipelama

14.09.2020 u 09:30

Bionic
Reading

Proteklog petka američki predsjednički par Trump zaputio se u Pennsylvaniju kako bi odali počast žrtvama 'leta 93' koji su svoje živote izgubili tijekom terorističkog napada na SAD 11. rujna 2001. godine, uz prigodan govor položivši vijence na spomen-obilježju

U jeku pandemije koronavirusa i kampanje za nove predsjedničke izbore, američka prva dama Melania Trump sa suprugom se iz Bijele kuće zaputila do mjesta pada otetog aviona kompanije United Airlines, čijim su žrtvama odali počast polaganjem vijenaca na spomen-obilježju u naselju Shanksville u saveznoj državi Pennsylvaniji.

Iako se prilikom međunarodnih putovanja i kraćih putovanja SAD-om u predsjedničku rezidenciju u Washingtonu redovito vraća u potpuno novim odjevnim kombinacijama, 50-godišnja Slovenka na južnom travnjaku Bijele kuće pojavila se u identičnom izdanju kojim je odala počast žrtvama terorističkoga napada 11. rujna 2001. godine.

  • +3
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uvijek besprijekorno dotjerana, prva dama Melania Trump uz sugestije svog dugogodišnjeg stilista Hervea Pierrea uspjela je postići eleganciju, kojom je ovoga puta dominirala crna boja. Uz model predimenzioniranog balonera, koji je nosila s tankim remenom kako bi naglasila figuru, kombinirala je omiljene salonke lakirana sjaja, a ispod odabranog modela balonera nazirala se uska crna haljina.

Od svoje blago valovite frizure na razdjeljak, koja je postala njezin zaštitni znak na poziciji prve dame SAD-a, atraktivna Slovenka nakratko je odustala u prilog pažljivo isfenirane frizure sa šiškama.