NE MOŽE SAKRITI NETRPELJIVOST

Odnos Melanije i Ivanke Trump sve je gori: Prva dama svoju pokćerku naziva zmijom, a tajnom operacijom pokušala ju je maknuti iz centra pozornosti

01.09.2020 u 09:37

Bionic
Reading

Danas na police diljem svijeta stiže knjiga bivše najbolje prijateljice i savjetnice Melanije Trump, Stephanie Winston Wolkoff, a koja do detalja analizira aktualnu američku prvu damu, kao i njezine odnose sa članovima obitelji. Autorica knjige 'Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship With the First Lady' dotakla se i Melanijinog napetog odnosa s pokćerkom Ivankom Trump

Ono od čega su Trumpovi mjesecima strahovali, nije bilo bezrazložno. Danas su na police knjižara diljem svijeta stigli primjerci knjige 'Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship With the First Lady', čiji je autor Stephanie Winston Wolkoff, nekada najbolja prijateljica Melanije Trump, kao i njezina savjetnica.

Američkim medijima, koji su odmah dijelove knjige i objavili, vjerojatno je najzanimljiviji dio bio odnos prve dame i njezine pokćerke, Trumpove miljenice Ivanke Trump, koji je kroz godine bio itekako napet. Kako stoji u knjizi, Melania se potrudila da se čim više distancira od najstarije kćeri svog supruga, a sa svojom bivšom prijateljicom, koja je sada sve to razotkrila, čak je imala i 'tajnu operaciju' kako bi Ivanka stajala podalje od Donalda Trumpa tijekom njegove inauguracije.

Iako se nagađalo kako su u međuvremenu odnose izgladile, da su tenzije i dalje prisutne bilo je vidljivo prošlog tjedna na nacionalnoj konvenciji Republikanaca, održanoj prošlog tjedna, a nakon koje je izraz lica Melanije Trump, kada Ivanka Trump prilazi njoj i Trumpu, brzo postao viralni hit.

Stephanie Winston Wolkoff nadalje tvrdi u knjizi kako je Melania često za Ivanku i njezinog supruga Jareda Kushnera govorila da su 'zmije'.

Posebno je zanimljiv i nadimak koji je Melanija nadjenula svojoj pokćerki, a koji je - princeza, kao i podatak da se svim silama trudila maknuti je iz centra pozornosti tijekom inauguracije. Wolkoff je napisala kako su ona i Melanija smislile plan i nazvale ga 'Operacija spriječite Ivanku', a sve kako bi se Ivanku držalo podalje od kamera i fotoaparata tijekom tog posebnog trenutka u kojem Donald Trump priseže za predsjednika.

Sve je išlo toliko daleko da su radile i raspored sjedenja kojim bi onemogućile da se Ivanka vidi u bilo kojem kadru. 'Uspjele smo dokučiti čija će se lica vidjeti nakon što Donald i Melanija sjednu na svoja mjesta, kao i da tijekom stajanja između njih dvoje stoji Barron, a pored Melanije Don Jr., a ne Ivanka. Melanija je imala misiju.'

Kada je bilo riječ o događanjima, Melanija je odbijala biti domaćin istih ukoliko bi istu ulogu imala Ivanka, a sve je išlo toliko daleko da prva dama nije željela odijevati kreacije dizajnera koje je Ivanka Trump nosila.