DOM OD 100 MILIJUNA KUNA

Pogledajte unutrašnjost nove kuće Britney Spears

17.02.2011 u 10:54

Bionic
Reading

Pop princeza Britney Speras trenutačno živi u kući vrijednoj 8,9 milijuna dolara ili nešto više od 48 milijuna kuna u Calabasasu, ekskluzivnoj četvrti Los Angelesa, a za oko joj je zapela luksuzna preko 100 milijuna kuna vrijedna kuća, udaljena samo nekoliko kilometara od njezinog sadašnjeg doma

Dvadesetdevetogodišnja Britney navodno je kupila više od 100 milijuna kuna vrijednu kuću u ekskluzivnom naselju Hidden Hills koje je u potpunosti zaštićena od radoznalih pogleda prolaznika.

Raskošna vila nalazi se na imanju površine veće od 12.000 četvornih metara, a prostire se na preko 1.800 četvornih metara stambenog prostora. U kući ima deset spavaćih soba, a krase je visoki stropovi i podovi pod tamnog drveta. Osim toga ima i veliku plesnu dvoranu, ogromno dvostruko stubište u kojem najveću pozornost privlači ogromni luster.

Novom domu vjerojatno će se najviše veseliti Britneyni sinovi budući da je jedna prostorija namijenjena isključivo videoigricama, a u njoj se nalazi stol sa zračnim hokejom, fliper i razne arkadne igrice. Kuću okružuju vrtovi i veliki teniski teren, bazen i nekoliko jacuzzija i slapova.

Kuća je u sklopu čuvanog naselja, unutra kojeg se nalaze supermarket, restorani i Starbucks.
U najbližem susjedstvu žive Jennifer Lopez, obitelj Osbournes i famozne sestre Kardashian.