ZANIMLJIVA RJEŠENJA

Pogledajte kako slatko urediti stan od 20 kvadrata

05.05.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Mali stan koji se nalazi u švedskoj prijestolnici Stockholmu pravi je primjer kako dobrim planiranjem, organizacijom te mudrim odabirom namještaja i mali stan može izgledati prostrano

U samo 21 četvornih metara ovaj mali stan ima kuhinju, kupaonicu te spavaću sobu i to sve u jednoj prostoriji. Velika soba prenamijenjena je u spavaću sobu, dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju. Prilikom odabira namještaja vodilo se apsolutnom jednostavnošću i minimalizmom, a spavaći dio je mudro odvojen podizanjem kreveta na kat.

U cijeloj prostoriji prevladava boja drveta, a monotonija je razbijena veselom crvenom, šarenim pločicama te modernim lusterom.

Mala kuhinja, stol dovoljno velik za dvije osobe, jednostavan, ali upečatljiv dvosjed, tapete s cvjetnim uzorkom te veliki prozori koji cijelu prostoriju čine svijetlom i većom ono su po čemu je ovaj stan poseban. U ulaznom dijelu nalazi se malena garderoba, a malena kupaonica je odijeljena od sobe. Potpuno lišen nepotrebnih detalja, ukrasa i općenito stvari, ovaj stan je odličan primjer toga da i mali prostori mogu biti vrhunski funkcionalni.