UTJECAJ MEDITERANA

Pogledajte fantastičan dom u bojama mora

03.02.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Ovaj impresivni i moderni dom nalazi se na mediteranskoj obali Izraela te se može pohvaliti doista zadivljujućim dizajnom interijera, a na samo uređenje vidljivo je jaki utjecaj imalo more, pa se u stanu odlično spaja bijela, siva i plava boja

Zadivljujući uradak Lanciano dizajna rezultirao je impresivnim i modrenim domom koji se proteže na gotovo 700 četvornih metara te obiluje mnoštvom detalja.

Odličan spoj plave, sive i bijele boje ukomponiran je u cijelom domu, a mediteranski utjecaj vidljiv je na svakom koraku, od slika na zidu, ukrasa, vaza do plavih stakala.

Kako kažu sami dizajneri, misao vodilja u uređenju ovog prostora bila je otvorenost s kombinacijom neformalnosti i klasične elegancije, a paleta boja koja se pojavljuje u kući nastavlja se i u njezinom vanjskom okruženju.

Prostrana kuća kao stvorena je za obitelj koja obožava pozivati goste, a središnji dio kuće je dnevni boravak koji se spaja i s vanjskim prostorom, uključujući terasu i bazen. Cijeli prostor obiluje svjetlošću koja cijelom prostoru daje poseban ugođaj.