MJESEČNI HOROSKOP

Početak nove godine Vagama, Strijelcima, Jarcima i Ribama donosi poslovne prilike, a Škorpionima važne kontakte

01.01.2021 u 08:03

Bionic
Reading

Prijateljski Sunce i Venera u Jarcu Škorpionima najavljuju sklapanje brojnih kontakata, koji će im biti važni bilo na prijateljskom, ljubavnom ili profesionalnom planu. Profesionalna prilika koja će se ukazati u drugom dijelu siječnja mogla bi Vagama uvelike odrediti nastavak karijere. Naglašeno samopouzdanje i spretnost na jeziku omogućit će Strijelcima da zadobiju povjerenje klijenata i poslovnih partnera, a time i pristanak na svoje prijedloge. Jarci će imati solidne izglede za pokretanje novih projekata ili uspostavu dugoročnih poslovnih odnosa, a mnoge će Ribe doznati uzbudljive novosti o zaposlenju, promaknuću ili povišici

U nezgodnom prvom dijelu siječnja dogovaranje između Ovnova i voljenog bit će otežano. Oboje ćete biti tvrdoglavi i nespremni na kompromis. Isto vrijedi i za ophođenje Ovnova i simpatija kojima se udvaraju. Od polovice mjeseca odnosi će se poboljšavati i napredovati do velike ljubavi. Imat ćete problema s poštivanjem autoriteta, no takvo ponašanje neće proći bez posljedica.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u siječnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +6
Alessandra Ambrosio je horoskopski Ovan, rođena je 11. travnja 1981. Izvor: Profimedia / Autor: MSB / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bikovi će obuzeti potreba za nježnošću i romantikom, no teško će podnositi bilo kakve komplikacije i nesuglasice u odnosu. Uspjeh očekuje sve koji surađuju s inozemstvom ili se bave poslovima vezanim za trgovinu, ugostiteljstvo i pružanje intelektualnih usluga. Neodgovorno ćete se odnositi prema zdravlju i zanemarivati tegobe, ili ćete upasti u hipohondriju i vidjeti bolest gdje je nema.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u siječnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +26
Candice Bergen je u horoskopu Bik, rođena je 9. svibnja 1946. Izvor: Profimedia / Autor: - / Everett / Profimedia

Blizanci će biti živahni i zabavni u društvu. Ulijevat ćete nadu bližnjima i priređivati im ugodna iznenađenja. Održavat ćete skladne odnose sa suradnicima i nadređenima, što će vam uvelike olakšati položaj. Ako zapnete s nekim zadatkom ili prekršite disciplinu, netko će vam čuvati leđa. Siječanj će vas činiti hirovitima i ćudljivima, dok će vas tjelesno zdravlje dobro služiti.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u siječnju, detaljno pročitajte ovdje.

Razdoblje Jarca redovno vas iscrpljuje Rakove. Vi i partner udaljit ćete se zbog brojnih obaveza, a iscrpljenost će vam priječiti povratak na normalan kolosijek. Nemojte svečano tražiti 'važan razgovor', nego predložite ili učinite nešto što će vas zbližiti. Rakovi će se naći između dviju krajnosti. Ili će im radni raspored biti pretrpan, ili će biti besposleni protiv svoje volje.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u siječnju, detaljno pročitajte ovdje.

Ljubavna godina Lavovima će se sporo zahuktavati. U više navrata imat ćete potrebu prigovarati i držati lekcije onima koji su vas razočarali ili povrijedili. Bili u vezi ili ne, savjetujemo vam strpljivost, pomirljivost i odsustvo agresije naspram dragih ljudi. U radu ili traženju zaposlenja susretat ćete se sa zamkama i preprekama. Kako god postupali, držite se zakonskih okvira.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u siječnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +4
Meryem Uzerli je rođena u znaku Lava 12. kolovoza 1983. Izvor: Profimedia / Autor: CLEMENS BILAN

Djevice će se lijepo sporazumijevati s partnerom. Bit ćete ugodno iznenađeni njegovom povećanom susretljivošću i spremnošću da sudjeluje u poslovima i troškovima. Ako ste samac, udvarat će vam se netko ozbiljan i vrijedan pažnje. Izgledni su dobri rezultati u stvaralačkim poslovima, od raznih vrsta dizajna do umjetnosti. Neki će se od vas pozitivno istaknuti u radu s djecom i adolescentima.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u siječnju, detaljno pročitajte ovdje.

Crv sumnje uvući će se u Vage i unijeti im nemir u ljubavnu vezu. Bit ćete uvjereni da vam partner nešto krije pa ćete mu u trenutku slabosti pokušati prodrijeti u mobitel, e-mail i društveni profil. Strpite li se do sredine mjeseca, postat će vam jasno da su one bile neutemeljene. Nemojte strahovati da niste dorasli profesionalnom izazovu koji će se ukazati u drugom dijelu siječnja.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u siječnju, detaljno pročitajte ovdje.

Gwyneth Paltrow je horoskopska Vaga, rođena je 27. rujna 1972. Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Škorpionima je u prva tri tjedna istaknuta mogućnost ulaska u vezu s nekim koga dugo poznajete. Oboje ćete uvidjeti da su vaši osjećaji nadrasli platonsku dimenziju. Završnica siječnja donijet će iskrice u odnosima. S izuzetkom prvih desetak dana, bit ćete neskloni timskom radu, no okolnosti će vas često tjerati na suradnju. Suspregnite gunđanje i dajte sve od sebe da posao uspije.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u siječnju, detaljno pročitajte ovdje.

Unatoč brojnim zamjerkama na voljenog, Strijelci neće htjeti dugo biti odvojeni. Koliko vas god bude ljutio postupcima i propustima, svjejedno će vas radovati susreti s njim i obostrano zbijanje šala. U završna dva tjedna siječnja neki bi Strijelci mogli zaključiti da su spremni na brak ili proširenje obitelji. U susretima s klijentima i poslovnim partnerima bit ćete na svom terenu.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u siječnju, detaljno pročitajte ovdje.

Jarci koji planiraju prići simpatiji, u siječnju će skupiti dovoljno hrabrosti. Svidjet će joj se vaše preuzimanje inicijative pa će vam pružiti priliku da se istaknete. Veze započete ovog mjeseca imat će čvrste temelje i spajati ljubav s prijateljstvom. Ispravno ćete sagledavati prilike, brzo donositi odluke i izbjegavati rizike. Željni ste uljepšavanja čak i ako ne planirate brojna i veća druženja.

Što čeka Jarce u ljubavi i karijeri u siječnju, detaljno pročitajte ovdje.

Suprotno svom temperamentu, Vodenjaci će biti suzdržani i oprezni. Teško ćete uspostavljati bliskost i u udvaračima vidjeti samo osobine koje vam se ne sviđaju. Nezadovoljstvo poslom ili iznosom dohotka utjecat će na vašu sliku o sebi i narušavati vam samopouzdanje. Manjkat će vam profesionalnih ambicija, ali ćete biti požrtvovni i željni pomagati.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u siječnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +16
Kimberley Garner je horoskopski Vodenjak, rođena je 10. veljače 1991. Izvor: Profimedia / Autor: ChrisBrandis.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Povoljna Venera nagoviješta Ribama da će biti željne bliskosti s partnerom ili aktivne u zavođenju, ovisno o vašem statusu. Mogli biste biti previše optimistični u pogledu ljubavne sreće i pretrpjeti poneko razočaranje. Ako vam nečiji postupak povrijedi taštinu, suzdržite se od naglih odluka jer biste uz malo strpljivosti izgladili odnos. Ako imate sporova sa suradnikom ili nadređenim, siječanj donosi priliku za otklanjanje svih nesporazuma.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u siječnju, detaljno pročitajte ovdje.