ASTRO INFO

Počela je vladavina Ovna, a tome će se radovati još Lavovi, Strijelci, Blizanci i Vodenjaci

24.03.2019 u 08:08

Bionic
Reading

Sunce je zakoračilo na točku proljetnog ekvinocija 20. ožujka u 22:50, što znači da su u tom trenutku počeli vladavina Ovna i astronomsko proljeće (klimatsko proljeće, međutim, u nas nastupilo je 1. ožujka). Ova je astrološka mijena dobra vijest za Ovnove, Lavove, Strijelce, Blizance i Vodenjake, koji će idućih tjedana do početka Bika imati Sunce na svojoj strani.

Svi navedeni, osim Blizanaca, uživaju i podršku Jupitera iz Strijelca, koji će im tijekom vladavine Ovna u suradnji sa Suncem otvoriti vrata prema povoljnim prilikama i uliti megadozu životnog optimizma. Rakovi, Jarci i Vage mogli bi do 20. travnja biti nerealno optimistični, bahati prema autoritetima, neoprezni s ugovorima i financijskim transakcijama. Ne trčite pred rudo!

Razdoblje Ovna općenito je pogodno za napredovanje i započinjanje novih projekata. Imat ćete više energije i radoznalosti pa ćete se baciti na istraživanje nepoznatih područja, bilo zemljopisnih ili umnih. Tko se bavi stvaralačkim radom upoznat će javnost sa svojim djelima koja je dosad čuvao samo za svoje oči ili uši.

Vrijeme Ovna obilježeno je naglošću i spontanošću. Ako ste inače stidljivi i povučeni, promolit ćete nos iz svoje jazbine i odvažiti se na pustolovinu. No, ako ste po prirodi aktivni i otvoreni, postoji opasnost da 'podivljate' i popnete se svima na glavu svojim optimizmom, nametljivošću i glasnoćom.

Emocije se rađaju vrlo brzo, ali brzo i sagore ako ne dobiju novo gorivo. Lako ćete planuti i u ljutnji reći štošta jedno drugome, no svađa će vam brzo dosaditi, a pozornost će potražiti nove podražaje. Jednaka će biti sudbina ljubavi i pohote: ako prvi nalet strasti ne naiđe na povoljan odaziv vaše simpatije, brzo ćete se zagrijati za nekog drugog.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia