NIKAD IM NIJE DOSTA

Moraju imati sve i odmah: Ovo su najpohlepniji znakovi horoskopa

15.07.2018 u 11:50

Bionic
Reading

Nema ničega lošeg u tome da želimo više, jer ta je ljudska potreba našoj vrsti osigurala napredak. Kada je ova potreba kod nekoga previše izražena, govorimo o pohlepi, a ona zna biti nezgodna jer zbog nečije želje da ima sve i odmah drugi mogu ostati bez ičega

Bilo da se radi o hrani, novcu ili poslovnom ugledu, pohlepnim ljudima jedino je važno zadovoljiti vlastite potrebe, ne mareći pritom hoće li zbog njih netko ostati gladan, bez zarađenog novca ili zasluga koje mu pripadaju.

Zbog zaokupljenosti vlastitim potrebama, pohlepni ljudi nisu sposobni sagledati širu sliku, a ovakvo zanemarivanje tuđih potreba i osjećaja zbog vlastitih želja uobičajenije je za neke horoskopske znakove.

Ovan

Osobe rođene u znaku Ovna imaju urođenu sklonost postati odlični pregovarači, a razlog tome je urođena potreba da dobiju što je moguće više uz što manje ulaganja. Vole besplatne stvarčice i darove pa su prvi u redu kad se nešto dijeli. Nudi li ugostiteljski objekt u kojem su planirali večerati besplatno predjelo, neće imati potrebu nešto i naručiti. Osim ako količina besplatnog nije ograničena po svakom gostu, a tada će isposlovati da taj dodatak bude besplatan. Besplatne stvarčice za koje treba zauzvrat nešto i odraditi ne oduševljavaju ih u tolikoj mjeri.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarac

Izvršni direktor neke tvrtke rođen u znaku Jarca nema nikakav problem s tim da nakon što je zaposlenike upoznao s rezultatima iznimno loše poslovne godine sebi isplati izdašan bonus. Ne radi se tu o nekakvoj sebičnosti, Jarci jednostavno vjeruju da za svoj naporan rad moraju biti adekvatno nagrađeni. Veće zadovoljstvo od onog zbog dobro obavljenog posla pričinja im samo debeli bankovni račun i financijska sigurnost.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lav

Ne samo da su vrlo inteligentni, Lavovi vole tu svoju pamet i pokazati, a odličan način za to vide u pronalaženju rupa i genijalnih načina da nadmudre druge. To što u slijedu događaja ta genijalnost može isprazniti nečije bankovne račune ne zamara ih previše. Uostalom, Lavovi vole ostati u granicama zakona pa makar zbog toga morali otvarati bankovne račune na Djevičanskim otocima. Vole i velike, skupe stvari, a u nadmetanju s konkurencijom, koja želi imati bolje od njih, lavovski će se boriti.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bik

Bikov apetit za život ponekad graniči s proždrljivosti. Želi isprobati i doživjeti baš sve, ali bi radije da račun za to plati netko drugi. Daleko od toga da uz Bika nećete ugodno provoditi vrijeme uz večeru, ali budite spremni tu ugodu i platiti. Valja pritom izbjegavati skupe degustacijske jelovnike i očaravajuća jela jer Bikovi znaju istinski uživati u hrani.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpion

Škorpionova pohlepa najviše do izražaja dolazi zbog njihove potrebe za pozornosti. Ne vole kad im partneri koketiraju ili se druže s bilo kim osim njih, a sklonost ekstremnoj ljubomori može ih odvesti u pohlepu pa mogu biti vrlo opsesivni prema voljenoj osobi. Osjete li da ne dobivaju sve što im je potrebno, preuzet će kontrolu nad situacijom. To može biti vrlo nezgodno jer su odlični manipulatori i nisu pretjerano skloni misliti na druge kad je u pitanju zadovoljavanje njihovih potreba.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia