BRZI NA DJELIMA I JEZIKU

Ne gube vrijeme na razmišljanje: Ovo su četiri najnaglija horoskopska znaka

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 23.12.2018 07:54
 • Objavljeno 23.12.2018 u 07:54
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jeste li nagli? Postupate li prije nego što ste razmotrili sve posljedice svojih radnji? Govorite li prije nego što ste razmislili? Postoje pozitivne i negativne strane impulzivne osobnosti i obje mogu utjecati na vaše postupke

Impulzivne osobe čine sve brzopleto, od kupnje stvari koje si ne mogu priuštiti do prevelike konzumacije alkohola. Međutim impulzivne osobe odlične su u iskorištavanju neočekivanih prilika i donošenju odluka usred krize.

Ovan

Pustolovni su, hrabri i optimistični. Na brzinu će nekoga 'polomiti' i naknadno zažaliti. Ovisnici su o adrenalinu i obožavaju riskirati jer im to pomaže da se osjete živima. Suzdržavaju se od intenzivnog razmišljanja jer bi ih to moglo sputati. Negativna strana njihove naglosti je brzina na jeziku neovisno o situaciji i okruženju. Ljudi se mogu uvrijediti zbog Ovnove brutalne iskrenosti čak i ako ih on ne želi uvrijediti.

 • +35
 • +32

Poznati Ovnovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci

Svi znamo da Blizanci imaju dvije osobnosti. Ponekad su oprezni i povučeni, a drugi put drski i odvažni. Oklijevaju pravodobno donijeti odluke pa djeluju u zadnji tren ne razmišljajući o pozitivnim i negativnim stranama situacije. Sve im brzo dosadi pa skaču s jedne zanimacije na drugu. Ako im nova zanimacija nije dostupna, izazvat će incident da si unesu uzbuđenja u život. Bez obzira na ishod takve epizode, Blizanci će uvijek moći ispričati zanimljivu priču na proslavama i druženjima.

 • +47
 • +44

Poznati Blizanci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelac

Munjevito poduzimaju korake u smjeru ugode i u suprotnom smjeru od bola. Rijetko gledaju više od dva koraka unaprijed. Nestrpljivost ih često tjera na postupke koji bi lako mogli imati negativne posljedice, ali ih nije briga. Pladanj pun hrane? Bacit će se na njega i progutati koliko im stane u želudac. Dosadno predavanje ili sugovornik? Izmislit će bilo koji razlog samo da se izvuku iz neugodne situacije. Jednako su brzi na riječima pa su poznati po netaktičnim i nepromišljenim izjavama.

 • +34
 • +31

Poznati Strijelci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjak

Vrlo su samostalni i ne vole ići utabanim putovima. Čim donesu odluku, smjesta kreću u akciju. Skloni su brzom rješavanju problema i jednostavnom racionaliziranju postupaka. Uključit će se u neki pothvat da bi iskazali svoje nadmoćne vještine bez prethodnog razmišljanja o preprekama i nepovoljnim posljedicama. Ako se osjete sputanima ili uvrijeđenima, povući će nerazuman potez poput davanja otkaza prije nego što su ugovorili drugi posao.

 • +19
 • +16

Poznati Vodenjaci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!