ZNAKOVI NEUTAŽIVOG LIBIDA

Kod ovih je horoskopskih znakova seksualni nagon itekako izražen

18.08.2018 u 08:08

Bionic
Reading

Ako su vam ikad spočitnuli da imate malo prenaglašen libido, ili partner teško može pratiti vaš tempo, velika je šansa da ste rođeni u nekom od zakova zodijaka s vrlo izraženim seksualnim nagonom

Udovoljavanje tom nagonu, ukoliko ga upražnjavate na siguran i odgovoran način, osim ljepote orgazma može vam donijeti i brojne zdravstvene blagodati poput jačanja imunološkog sustava, prirodnog smanjivanja boli, a dobar je i za srce, kao i za zube. Pored toga, znanstveno je dokazano da mlađe i zdravije izgledamo ako smo redovito aktivni pod plahtama.

Ovan

Poznat po svom avanturističkom duhu, entuzijazmu i naizgled beskonačnoj energiji, Ovan je stvoren za akciju u krevetu. Kad ste s Ovnom, u svakom trenutku morate biti spremni da će vas odvući u neki skriveni kutak i krenuti u improviziranu akciju, jer ovom adrenalinskom freaku nije ništa draže od strastvene i vruće akcije na brzaka. No i kad potraje, seks s ovim znakom nikad nije dosadan, jer Ovan obožava dobar provod i isprobavanje novih, uzbudljivih stvari, kako u sobi, tako i izvan nje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bik

Za senzualnog i nježnog Bika pojam previše seksa, odnosno previše vođenja ljubavi jednostavno ne postoji. Dodir je njegov ljubavni jezik, a njegovim bi prevođenjem osjetili nevjerojatan seksualni nagon. No prilično su strpljivi pa računajte da za akciju s Bikom treba odvojiti nešto više vremena. Vole duge, strastvene poljupce, erotske masaže i povezivanje na gotovo duhovnoj razini. Od Bika ne očekujte seks na brzaka, jer je njemu to ravno bogohuljenju.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lav

S toliko izraženim seksualnim nagonom, Lav ima nevjerojatnu sreću što su mu zvijezde podarile i šarmantnost. Uz urođenu zavodljivost, Lava još krase toplina srca i aura atraktivnosti. Kad se nađete s njim u krevetu, voli se malo praviti važan. Kreativan je i entuzijastičan ljubavnik koji nikada ne propušta priliku isprobati novu pozu, osobito onu koja ga čini tako nevjerojatnim. Lavov partner vjerojatno će imati potrebu pohvaliti ga za izgled i izvedbu u krevetu, samo ne toliko često koliko on očekuje. S vremena na vrijeme može biti pravi egomanijak, ali s obzirom na Lavovu ljubav i vjernost, možete mu ponekad progledati kroz prste.

  • +44
Poznati lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpion

Možda će zvučati nevjerojatno onima koji nisu imali to zadovoljstvo naći se u krevetu sa Škorpionom, ali ovaj je znak vrlo nabijen seksualnim nagonom i po pitanju seksa vjerojatno najmoćniji znak u zodijaku. Fizički kontakt ovim je strastvenim i uzbudljivim ljubavnicima kao ribi voda. Škorpion ne žali truda uloženog u dobro provedeno vrijeme, a na sreću njegovog partnera trudit će se da u zajedničkim trenucima uživaju zajedno. Nevjerojatno privlačan i poticajan, Škorpion će bez sumnje zadiviti svog seksualnog partnera. Škorpion je jednom riječju - neodoljiv!

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia