U NJIMA ĆETE UKRASTI SVE POGLEDE

Pet idealnih ljetnih haljina s high street potpisom koje bismo i sami pospremili u ormar

21.07.2020 u 17:36

Bionic
Reading

Uskoro planirate na ljetovanje te ste u potrazi za idealnom ljetnom haljinom u kojoj ćete ukrasti sve poglede i pritom se osjećati odlično u njoj, predlažemo vam ovih pet modela s potpisom high street brendova

Kada je riječ o ljetnoj garderobi, ključni su udobnost i prozračnost. Nitko se ne voli znojiti u slojevitoj, debeloj odjeći kada temperature narastu, a pogotovo kada provodite vrijeme na moru ili trčkarate centrom grada. Upravo zato mnoge žene u ljetnim mjesecima posežu za lepršavim haljinama koje su spas iz više razloga.

Haljine su vrlo praktične i ne iziskuju previše mozganja o sklapanju stajlinga. Dovoljno je navući haljinu preko glave i uskočiti u omiljene sandale i spremni ste za polazak!

Zato u svom ormaru svake sezone morate imati nekoliko lepršavih haljina koje ćete moći isfurati za svakodnevne prilike kao što su šetnje uz more, ispijanje kave na špici ili odlazak na plažu, a koje se zahvaljujući pomno odabranim modnim dodacima lako prenamijenjuju za večernji izlazak ili vjenčanje.

Upravo su svestranost i udobnost ono na što trebate obratiti pažnju prilikom odabira haljine. Nipošto se nemojte uvlačiti u broj manje haljine. Odjeću koja samo što ne pukne na vama nije nimalo privlačno vidjeti, a ukoliko ste krupnije građe, u tijesnoj haljini kilogrami će još više doći do izražaja.

Čak i ako niste ljubiteljica upečatljivih haljina, ljeto je vrijeme kada biste razigranim haljinama trebali dati priliku i riskirati s malo boje i printeva, bez obzira odlučite li se za cvjetni, gingham, tropski, kašmirski ili neki drugi uzorak.

U moru prekrasnih haljina koje pune police trgovina, mi smo za vas izdvojili pet high street modela idealnih za tople ljetne dane, koje bismo i sami rado pospremili u ormar.

Asos haljina cvjetnog uzorka

Mango haljina retro uzorka

La Redoute haljina na jedno rame

Zara haljina s halter neck ovratnikom

Stradivarius haljina s kombinacijom printeva