TAKO SU CHIC!

Ovoga proljeća hit su neodoljive slingback cipele, a nosit ćete ih od jutra do mraka

25.02.2023 u 20:54

  • +19

Slingback cipele

Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara

Bionic
Reading

Nakon što su se na modnu scenu u velikom stilu vratile 2019., za udobne i chic modele slingback cipela i dalje vlada velik interes

Da će slingback modeli cipela ponovno biti jedan od ključnih modela obuće u proljetnoj sezoni, dovoljno govori aktualna ponuda poznatih dizajnerskih brendova i lanaca trgovina uličnom modom.

Već iz letimičnog pogleda na njihovu ponudu sasvim je jasno da će i ove proljetne sezone vrijediti pravilo 'više je više'. Modeli presvučeni cirkonima ili verzije sa sjajnim kopčama i upečatljivih boja ističu se i pritom predstavljaju idealan odabir u svim prilikama.

S obzirom na to da je riječ o modelu obuće kojemu popularnost kontinuirano raste iz sezone u sezonu, isplati ga se uključiti u postojeću kolekciju obuće, a posebice verzije u neutralnim bojama i minimalističkog dizajna koje ćete s lakoćom kombinirati i nositi od jutra do mraka.

Od salonki ili balerinki slingback cipele prvenstveno se razlikuju po otvorenom dizajnu pete, a posljednjih sezona najpoželjnijima na modnoj sceni pokazale su se verzije s dodatkom minijaturne pete kitten. Ovaj tip obuće bez žrtvovanja udobnosti darovat će potrebne centimetre figuri, a zahvaljujući svom izgledu u stajlinzima nerijetko nadmašuje salonke.

Uz chic dojam, brojni izdvajaju udobnost kao glavnu prednost ovih cipela. Zahvaljujući dizajnu u znaku remenčića koji obgrli gležanj, ne postoji bojazan od potencijalnih žuljeva na peti, a ukoliko se odlučite za verziju sa stabilnom blok ili minijaturnom petom kitten, u njima ćete zasigurno izdržati cijeli dan.