HIT IZ 90-IH

Njihova dominacija se nastavlja: Ove udobne cipele postale su omiljena zamjena za tenisice

09.02.2023 u 06:32

Bionic
Reading

Mokasinke ili loaferice postale su omiljenom zamjenom za tenisice, a i u narednim mjesecima imat će ključnu ulogu na modnoj sceni. Zahvaljujući dizajnerskim, ali i pristupačnim high street brendovima, danas svjedočimo bogatoj i šarolikoj ponudi ove hit obuće iz 90-ih

U pandemiji, uslijed većeg boravka doma, paralelno je rasla potreba za udobnim ravnim cipelama, a iako su dani ‘novog normalnog’ iza nas, trendu udobne obuće na modnoj sceni ne prestaje rasti popularnost.

Ovoj činjenici u prilog dovoljno govori popularnost koju posljednjih sezona uživaju mokasinke. Ova hit obuća iz 90-ih postala je omiljenom zamjenom za tenisice u modnom svijetu.

Svojim klasičnim šarmom i minimalističkom svestranošću, mokasinke, od Guccijeva modela Horsebit do modernijih Pradinih verzija s debelim đonom, i nekoliko godina kasnije mogu se pohvaliti titulom najpoželjnijih modela na modnoj sceni.

Uz modele s potpisom razvikanih dizajnerskih brendova, tu su i pristupačnije, no ništa manje zanimljivije verzije omiljenih high street brendova. Sudeći po njihovoj bogatoj ponudi na policama trgovina, sasvim je jasno da će u proljetnim mjesecima ponovno dominirati stajlinzima.

  • +14
Mokasinke Izvor: Promo fotografije / Autor: promo