PREKRASNI MODELI

Najveći proljetni trend stigao je na police: Evo kakve balerinke nude omiljeni brendovi

07.02.2023 u 13:35

Bionic
Reading

Iako su posljednjih godina bile pomalo zapostavljene na modnoj sceni uslijed ogromne popularnosti cipela poput mokasinki ili oksfordica, protekla godina dala je naslutiti veliki povratak balerinki na radar brendova i brojnih ljubiteljica mode

Ove godine vraća se uobičajena varijanta balerinki, sa zaobljenim vrhom ukrašenim mašnicom ili špicom, a tu su i neodoljive varijante od satena i s remenčićem na ristu kakve tradicionalno čine uniformu balerina.

Baš kao početkom milenija, balerinke s potpisom brenda Miu Miu ponovno slove za najpoželjnije, o čemu dovoljno svjedoče street style prizori iz svjetskih prijestolnica mode.

Uz satenske ljepotice s potpisom Miu Miu, ističu se i minimalistički modeli s potpisom brenda The Row a, neovisno o trendovima, Chanelove prepoznatljive balerinke s kapicom već dugi niz godina predstavljaju must-have model u svijetu modnih ovisnica.

U skladu s trendom ‘balletcore' , posebno popularnim na TikToku, modeli inspirirani verzijama za klasični ples po kojima su dobile ime, ove sezone, po svemu sudeći, uživat će veliku popularnost.

Uz dizajnerske brendove, navedeno su kroz aktualnu ponudu dali naslutiti omiljeni high street brendovi poput španjolskog Manga i Zare, kao i potvrditi činjenicu da ćemo balerinke u proljetnim mjesecima zasigurno viđati posvuda.

Baršun, koža, saten i neopren samo su neki od materijala koji uljepšavaju modele balerinki s high street potpisom, s ukrasnim detaljima poput svjetlucavih mašni, zakovica i elegantnih metalnih cvjetova.

  • +7
Balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: promo