OSVAJA NA PRVI POGLED

Ovo je stan u kojemu bi svatko poželio živjeti

20.03.2012 u 07:47

Bionic
Reading

Pitate se kako velik prostor u potkrovlju može izgledati veselo, toplo, razigrano i prozračno? Pravi primjer je ovaj predivni stan koji se nalazi u Stockholmu i koji osvaja na prvi pogled

Veliki trosobni stan nalazi se u samom srcu Sockholma, a na 108 četvornih metara ima dvije spavaće sobe, prostrani dnevni boravak s kuhinjom, dojmljivu saunu i terasu veličine 14 četvornih metara.

Prostrani dnevni boravak uređen je pretežito bijelim namještajem, a osvajajuća bjelina razbijena je šarenim detaljima, poput slika na zidu, police s knjigama, ukrasnim jastucima i tepisima zanimljivih uzoraka. Posebnu čar cijelom prostoru daju i tamne drvene grede koje su u savršenom kontrastu s ostatkom prostora te rustikalni dio zida koji krasi prostor oko kamina.

Velike staklene stijene omogućavaju veliki protok svjetlosti te za ljepših dana unutarnji prostor lako stapaju s vanjskim dok su brojni krovni prozori zaslužni za ovu uspješnu transformaciju potkrovlja u predivan stan. Kuhinja i kupaonica vrlo su čistih linija i uređene minimalistički, a posebnu čar stanu daje sauna uređena u orijentalnom stilu i s prekrasnim pogledom na grad.