HIT KOMAD

Ovi svestrani topići iz 90-ih ponovno drmaju modnom scenom

12.04.2023 u 12:59

Bionic
Reading

I ove sezone svjedočimo najezdi trendova kakvi su modnom scenom drmali 90-ih godina, a jedan od njih su tuba topovi

U duhu modnog minimalizma kakvog su u modnoj eri 90-ih proslavile dame poput američke ikone stila poput Carolyn Bessette-Kennedy i britanske Kate Moss, ove sezone u velikom stilu vraćaju se tuba topovi.

  • +12
Topići bez naramenica Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kao što mu samo ime govori, riječ je o uskom komadu koji se navlači na tijelo poput rukavice i čija je glavna karakteristika nedostatak naramenica.

Krajem 90-ih godina i s početkom nultih, tuba topovi postali su nezaobilaznim komadom u stajlinzima Carrie Bradshaw, omiljene fashionistice s malih ekrana, baš kao i minimalističke haljine identičnog dizajna, kakve nanovo dominiraju aktualnom ponudom brendova.

Ovaj poprilično svestran i jednostavan top za nošenje, prema prognozama mnogih, ove sezone u popularnosti bi mogao dostići omiljeni bijeli T-shirt - komad s kojim su modne greške svedene na minimum.

Osim izdašne ponude tuba topova na policama trgovina, u prilog njihovoj novoj popularnosti dovoljno govore i friški podaci Stylighta. Ova poznata modna platforma istaknula ih je kao jedan od ključnih trendova proljetne sezone, s porastom pretraga za 25 posto među online kupcima.